Kampeer en Caravan Jaarbeurs pimpplein

Kampeer en Caravan Jaarbeurs: win twee kaartjes!

Voor ons is het elk jaar vaste prik: een bezoekje aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht die van 12 t/m 16 oktober plaatsvindt. Omdat we deze beurs voor kampeerliefhebbers zo leuk vinden, geven we 2×2 kaartjes weg. Lees snel verder om te kijken hoe je kans maakt!

Love2camp-handtekening op bord Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Vorig jaar lieten we nog een boodschap achter op dit bord. Kan je ons ontdekken?

We vinden het heerlijk om over de beurs te slenteren en te kijken naar tenten, leuke campings en kampeeraccessoires. En natuurlijk naar super de luxe caravans en over the top campers die we never nooit kunnen aanschaffen, maar waar we toch graag een kijkje in willen nemen. Dit jaar wordt ons bezoekje aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs extra leuk, omdat Martine een caravan heeft gekocht en die graag haar eigen stijl wil geven. We gaan dus zéker ons hart ophalen op het pimpplein waar we vorig jaar ook al met veel plezier hebben rondgekeken.

Duitsland
Het thema van dit jaar is ‘Duitsland’. Vinden we leuk, want dat is een kampeerland dat we best wat verder willen ontdekken. De tijd dat we daar met onze ouders kampeerden, ligt al weer lang achter ons. Tegenwoordig kiezen we vooral voor Frankrijk, Spanje en Italië, dus we zijn benieuwd wat onze oosterburen ons aan kampeerbelevenis te bieden hebben.

kcj-wijn

Vorig jaar zaten we heerlijk aan de Franse wijn

Activiteiten
Natuurlijk is er dit jaar weer genoeg te doen op de beurs. Je kan bijvoorbeeld een proefrit in een camper maken (wel even van tevoren reserveren). Of neem een kijkje in hal 12, die is gewijd aan de transformatie van het beroemde Volkswagen-kampeerbusje door de jaren heen. Zouden we er eentje mee naar huis mogen nemen…? Verder is er een camperparkeerplaats met alles over campers, kan je een proefritje maken op een e-bike en maak je gedurende de hele beurs kans op mooie kampeerprijzen. Mocht je ons zoeken op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, kijk dan vooral eens op het plein waar ze Duitse wijnen schenken. Je zou ons daar zo maar eens kunnen tegenkomen…

Win win win!
Oké, even to the point: we geven dus 2×2 kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weg. Hoe maak je kans? Laat ons hier onder of op onze social media (Facebook, Twitter, Instagram) weten wat jij dit jaar het allerliefste wilt bekijken op de beurs in Utrecht. We zijn benieuwd!

 

13 antwoorden
 1. Pompen
  Pompen zegt:

  Graag zouden wij zien dat er meer campings in Europa zouden zijn die meerdere honden toestaan. Helaas voor vele hondeneigenaars zijn die er niet zoveel.

  Beantwoorden
 2. Ine van bergen
  Ine van bergen zegt:

  Ik zie het liefst kleine campings voor ons als 60 plussers en caravans voor 4 personen niet te klein maar ook niet te groot.
  Verder movers.

  Beantwoorden
 3. d.bien
  d.bien zegt:

  Kamperen afgelopen 15 jaar zeer regelmatig in duitsland, maar zijn nog lang niet aan het einde. Zouden best in aanmerking willen komen voor de kaarten.

  Beantwoorden
 4. petra
  petra zegt:

  Vorig jaar voor het eerst niet naar scandinavie geweest, plan was luxemburg en dan duitsland, helaas na 2 dagen duitsland vakantie af moeten breken. Maar vonden het wel bijzonder mooi, dus het wordt dit jaar zeker rondtrekken in Duitsland, nu nog uitzoeken hoe en wat, vandaar dat we graag naar de beurs willen !

  Beantwoorden
 5. Ellis vd kolk
  Ellis vd kolk zegt:

  Oohh..ik zou graag twee kaartjes winnen en als 1e naar het pimpplein gaan!! Ik heb de caravan van mijn ouders gekregen en kan niet wachten om inspiratie op te doen om deze te gaan pimpen……

  Beantwoorden
 6. Robert Fetter
  Robert Fetter zegt:

  Ik ben op zoek naar een nieuwe camper om na aanschaf volgend jaar meteen zes maanden rond te gaan reizen in Europa! Dus het bezoek aan deze beurs is een MUST èn ik moet snel gaan sparen, lees : om te beginnen een toegangskaartje winnen ….,ja toch? haha.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *