kampeerbelevenis Zuid-Holland

Kampeerbelevenis Zuid-Holland: here we come!

Buiten is het lichter, de natuur ontwaakt en wij krijgen enorme kampeerkriebels. Niets fijner dus om een kampeerbeurs te bezoeken. De eerstvolgende is Kampeerbelevenis Zuid-Holland in Heinenoord en daar hebben we zelfs een eigen standje. Kom je ons gedag zeggen?

kampeerbelevenis Zuid-Holland

De mannetjes wilden zo’n caravan wel mee naar huis nemen.

Vorig jaar was ik (Marije) met mijn zoontjes ook al op Kampeerbelevenis Zuid-Holland. Dat was een groot succes. Onderweg was het strakblauw en zonnig. Het perfecte weer om je onder te dompelen in campings en kampeermiddelen. Mijn mannetjes (toen 3 en 6 jaar) kregen geen genoeg van alle caravans, campers en daktenten. Ik geloof dat wij ze allemaal van binnen hebben gezien. Die met een stapelbed konden op de meeste goedkeuring rekenen. Dat we die niet meteen aan de auto koppelden op weg naar huis, was natuurlijk een kleine tegenvaller.

Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Deze vintage leukerd kwamen we vorig jaar ook tegen.

Kampeerbelevenis is voor Martine en mij ook de ideale beurs om kennis te maken met leuke campingeigenaars. Zo kwam ik in 2016 voor het eerst in contact met Bianca van De Holterberg. Ook maakte ik een praatje bij camping Aux Rives du Soleil (binnenkort meer over deze camping op Love2camp), Camping La Tartufaia en nog veel andere campings. Ik ging trouwens ook nog met een roodstaartpapegaai op de foto. Want ja, ook dat kan op Kampeerbelevenis. Alleen schijnen roodstaartpapegaaien mij niet zo te flatteren, want de foto die mijn oudste zoontje van me maakte, is te crappy om hier te delen. Kinderen kan je trouwens gerust meenemen naar Kampeerbelevenis Zuid-Holland. Er is een speciale kinderhoek waar ze zich zeker kunnen vermaken als ze ‘kamperen en meer’ zat zijn.

En wij zijn ook op Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Je kent ons vast wel. Al hebben we dit keer heel misschien géén wijntje in onze hand...

Je kent ons vast wel. Al hebben we dit keer heel misschien géén wijntje in onze hand…

En nu staan we dus zelf op Kampeerbelevenis Zuid-Holland. Twee bloggers op een kampeerbeurs. Wat hebben we daar te zoeken, vraag jij je misschien af? Nou, we vinden het heel leuk om kampeerliefhebbers via Love2camp te bereiken, maar het is ook fijn om eens old skool een praatje te maken. Waarom is kamperen zo leuk? Welke tips zijn onmisbaar? En welk onderwerp moeten we op Love2camp nu echt eens aansnijden? Wil je weten wie er nog meer aanwezig zijn? Kijk dan even hier.

 

We hopen je te ontmoeten op Kampeerbelevenis Zuid-Holland. De expo is op 11 en 12 maart. Wij zijn er alleen zaterdag 11 maart. Tot dan in Heinenoord!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *