Kampeerbeurs over de grens: Vakantiesalon Brussel

Krijg je geen genoeg van alle vakantiebeurzen? En vind je het niet erg om de grens over te gaan? Denk dan eens aan de Vakantiesalon 2019, die van 7 tot en met 10 februari plaatsvindt in Brussel.

Tijdens de Vakantiesalon staan jaarlijks verschillende thema’s centraal. Dit jaar zijn dat: Carnaval (met carnavalparades uit allerlei landen), Zon, Zee, Lucht & Natuur, Kids-, Familie- en Groepsreizen en Travel Tomorrow.

Vakantiesalon Brussel

Italië: populaire eregast

Italië is een populair vakantieland, óók bij onze zuiderburen. Het land is dit jaar daarom eregast op de Vakantiesalon. In Brussel staan de spotlights op tien regio’s: Lombardije, Friuli-Julisch Venetië, Emilia-Romagna, Umbrië, Le Marche, Abruzzen, Molise, Basilicata, Sardinië en Sicilië. De Vakantiesalon belooft de bezoeker informatie over Italiaanse klassieke trekpleisters én ‘troeven voor vakantiegangers die de platgetreden paden willen verlaten’.

Vakantiesalon Brussel

Bestemmingen en campings

Heb jij nog geen bestemming of camping voor je volgende vakantie gevonden? Ook dan ben je bij de Vakantiesalon aan het juiste adres. Verschillende Europese bestemmingen en campings presenteren zich tijdens deze beurs.
Vakantiesalon Brussel

Tickets, openingstijden en meer

Zie jij een bezoekje aan de Vakantiesalon in Brussel wel zitten? Koop dan je ticket alvast online voor 5 euro per persoon. De Vakantiesalon is van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2019 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De beurs vindt plaats in Brussels Expo. Er zijn drie mogelijke ingangen:

  • Paleis 3 & 4 (kant Atomium en metro)
  • Astridhal via de loopbrug van parking C

Meer informatie over de Vakantiesalon vind je op www.vakantiesalon.eu.

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *