Kampeerbeurstip: de SVR-beurzen in Rosmalen, Groningen en Zwolle

Met het vakantieseizoen in het vooruitzicht is het heerlijk om kampeerbeurzen te bezoeken. Lekker inspiratie opdoen en alvast in de vakantiestemming komen. Hou je van kleinschalig kamperen? Bezoek dan de beurzen van de SVR (Stichting Vrije Recreatie). De komende tijd kan je er bij maar liefst drie terecht.

Als je een SVR-camping boekt, kampeer je bij de boer. In Nederland zijn er meer dan 1200 campings en verhuurmogelijkheden. In het buitenland zijn nog eens 800 campings bij de SVR aangesloten. Die landen variëren van Frankrijk en Duitsland tot Slowakije en Noorwegen. Om op een SVR-camping te kunnen overnachten, moet je wel donateur (vanaf een tientje per jaar) zijn. De eerlijkheid gebiedt ons trouwens om te zeggen dat we zelf nog nooit een SVR-camping hebben bezocht. Maar wat niet is, kan nog komen!

Bezoek de beurzen

Op een SVR-beurs staan meer dan 350 SVR-campings uit binnen- en buitenland. Ook zijn er boerderijproducten te koop. Misschien heb je in januari al de SVR-beurs in Gorinchem bezocht? Zo niet, dan heb je de komende tijd nog drie kansen.

2 februari 2019
10.00-16.00 uur in het Autotron in Rosmalen

23 februari 2019
10.00-16.00 uur in het MartiniPlaza in Groningen

2 maart 2019
10.00-16.00 uur in de IJsselhallen in Zwolle

SVR-donateurs hebben gratis toegang op vertoon van hun (geldige) donateurspas. Geen donateur? Geen probleem! Voor 5 euro per persoon kan je een beurs alsnog bezoeken.

Meer info over de SVR en hun beurzen vind je hier.

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *