• kampeercadeautjes voor in de schoen

Kampeercadeautjes voor in de schoen

Corona en verdwenen kolen konden hem niet tegenhouden: Sinterklaas is weer in het land. En dat betekent dat alle kinderen groot en klein weer hun schoen mogen zetten. Deze vijf kampeercadeautjes willen wij best in onze schoen.

kampeerduim

Thumbs up voor deze kampeerduim.

De kampeerduim
Je kent vast de kampeerstokken die niet los willen. De borgpin zorgt dat ze muurvast zitten. Je kunt op het bolletje duwen tot je ons weegt, maar het levert je hooguit een zere duim op. Dat hoeft nu niet meer, want tadáááá: hier is de kampeerduim. Schuif hem om je vinger en het afbreken van je (voor)tent is een koud kunstje. De kampeerduim is hier te koop voor 4 euro.

sea to summit

Wassen maar!

Sea to summit waslijn
Natte zwembroeken, theedoeken en ander wasgoed hang je makkelijk op aan de Sea to summit waslijn. Knijpers zijn niet nodig, want je klemt het natte goed tussen de rubberen kralen. Extra handig: de waslijn geeft licht als je er met de zaklamp op schijnt. En dat is wel zo handig als je er ‘s nachts uit moet. Je koopt de Sea to summit waslijn onder meer hier voor 14,70 euro.

slaapmasker

Met dit vosje voor hun ogen slapen je kids vast een gat in de dag!

Slaapmasker
Oké, héél sexy is een slaapmasker niet. Maar een goede nachtrust is ook wat waard. Word jij bij de eerste de beste zonnestraal wakker? Overweeg dan eens een slaapmasker. Wij zweren erbij. Tegenwoordig zijn er ook leuke exemplaren voor kinderen. Dit schattige vosje verkopen ze bij Bol.com voor 9,95 euro.

lego beker

Wie wil er nou niet uit deze beker drinken?

Build your own drinkbeker
Wie houdt er nou niet van Lego? Deze coole beker kun je helemaal personaliseren met Lego. Hij is van plastic (én BPA vrij) en dus ideaal voor op de camping. Maar ook thuis of op het werk steel je er ongetwijfeld de show mee. De Build your own drinkbeker is hier te koop voor 18,90 euro.

campingtrend mondkapje

Een actueler schoencadeautje is haast ondenkbaar.

Campingtrend mondkapje
Dit mondkapje is natuurlijk helemaal van nu. Het is er in vier verschillende uitvoeringen: camper, caravan, camping en tent. Voor ieder wat wils dus. Je kunt hem hier kopen voor een tientje.

Welke kampeercadeautje zou jij graag in je schoen willen?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *