Kampeergadgets voor vader

Er zijn van die dingen die je niet echt nodig hebt als je gaat kamperen, maar die gewoon te leuk zijn om niet mee te nemen. Zeker mannen zijn dol op dit soort hebbedingetjes en voor Vaderdag kunnen we ons dan ook geen beter cadeau voorstellen. Hieronder vind je 5 leuke kampeergadgets.

Light-Up-Bunting-1

Foto: coolgift.com

5. Lichtgevende vlaggenlijn
Met deze slinger maak je van iedere tent of caravan een feestje. De vlaggetjes zijn voorzien van LED-lampjes, dus ook in de avonduren kun je ervan genieten. Bovendien kun je door de vrolijk brandende vlaggetjes heel snel je eigen plek terugvinden in het donker. Toch handig als paps een paar biertjes achterover heeft geslagen.

Handpressoonboat4. Handpresso
Is je vader (of manlief) ‘s ochtends niet aanspreekbaar voor hij zijn koffie op heeft? Klaagt hij over het ‘slootwater’ dat hij op de camping krijgt voorgeschoteld? Dan is deze portable espressomaker het ideale cadeau. Je hebt ze in meerdere varianten en sommige kun je zelfs in de auto gebruiken.

pop-up-lantarn-hoofdkmapeergadget

Foto: megagadgets.nl

 

3. Pop up led lantaarn
Een lampje komt altijd van pas, of je nu in of voor je tent zit. Dit kleine exemplaar heeft 3 standen. Als je hem uitvouwt heb je een lantaarn, terwijl hij ingeklapt dienst kan doen als zaklamp. Kortom, een kek dingetje voor een leuke prijs.

Foto: Megagadgets

Foto: Megagadgets

2. Survival Kit Utix
Op de meeste campings totaal overbodig, al zullen veel mannen anders beweren. Omdat vaders er ongetwijfeld erg blij van worden, staat dit nuttige pakketje op een welverdiende tweede plaats. Voor de vrouwen onder ons: met deze handige ‘creditcard’, een noodfluitje, vuursteen, kompas, zaklampje, tang, mesje, schroevendraaier, flesopener, schroevendraaier en mini zaag kan hij nooit meer beweren dat hij iets niet kan oplossen.

1. Met stip op nummer 1: De WakaWaka Power 8736422047_c94ded8674_b
Nooit meer een lege telefoon met deze compacte oplader. Hij werkt op zonne-energie en laadt vrijwel alle telefoons en kleine elektronische apparaten op. Ook geeft hij nog eens heel wat uurtjes licht. Als klap op de vuurpijl steun je bij aankoop de WakaWaka foundation. Deze stichting voorziet mensen in crisisgebieden en ontwikkelingslanden van veilige en duurzame zonne-energie. De WakaWaka Power is dus niet alleen een cadeautje voor je eigen ouweheer, maar ook voor veel vaders die het niet zo makkelijk hebben!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *