Zo ziet ons kampeerseizoen 2019 eruit

Het is inmiddels traditie: rond Pasen vertellen we je hoe ons kampeerseizoen er dit jaar uitziet. En dat vinden we best een goede timing, zo met die fantastische weersverwachtingen. Oké, dit zijn onze kampeerplannen voor 2019!

De kampeerplannen van Martine

Mijn reispaleis mag voorlopig nog even binnen blijven, want het eerste kampeertripje staat voor juni gepland. Vorig jaar was het afzien in regenachtig Denemarken, dus dit jaar bivakkeert deze die hard kampeerder in de meivakantie in een huisje.

Meivakantie love it or hate is

Meivakantie 2018: regen in Denemarken.

En dan… tromgeroffel…, want met Pinksteren gaan wij – met man, kids en ik mag ook mee – EINDELIJK een keer kamperen met Marije en haar gezin. Misschien wordt het een deceptie en is Love2camp na dit weekend verleden tijd, maar ik verwacht het tegendeel.

Eindelijk samen kamperen!

In de zomervakantie gaan we – na jaren kamperen in Frankrijk – naar Spanje. Ik vind het een takke eind rijden, maar heb er wel onwijs veel zin in.

Verder trekken we er ongetwijfeld nog wat weekendjes met het reispaleis op uit, maar wanneer en waarheen? Dat lees je ongetwijfeld terug op Love2camp.

Domaine de la Noguiere

De kampeerplannen van Marije

In oktober vorig jaar boekte ik al onze twee campings voor die zomer. Een beetje saai, maar ook wel duidelijk. Hier lees je er alles over. Dit jaar had ik (ja, ik ben degene die thuis de campings regelt…) geen zin om op tijd een camping te reserveren. Pas in maart ging ik eens naar campings in Italië kijken. Ik zocht een beetje en vond er uiteindelijk een paar die ons wel wat leken. Maar je raadt het al, die zaten allang vol. Tijdens mijn Italiaanse zoektocht kwam ik er steeds meer achter dat we eigenlijk ook wel heel graag naar een echt zandstrand wilden. En zo kwam een van onze andere favorieten weer in beeld: Spanje! We keken eens naar Tarragona, maar kwamen uiteindelijk uit bij de Costa Dorada. En ja, daar stonden we twee jaar geleden ook al op camping Globo Rojo. Dit keer gaan we Pineda de Mar verkennen. We zijn benieuwd!

Ik ga weer lekker wandelen en hardlopen langs de Costa Dorada.

Kamperen in de meivakantie
Gelukkig hoeven we niet tot de zomervakantie te wachten voor we weer mogen kamperen. Met Pasen gaan we nog niet – schoolvoetbal en Paas-afspraken alom –, maar de dag na Koningsdag pakken we onze nieuwe tent en vertrekken we naar…? Tja, dat weten we zelf dus ook nog niet. Na Pasen ga ik eens kijken waar het een beetje knap weer is. We willen maximaal 500 kilometer rijden, dus we kunnen op allerlei plekken terechtkomen. Ik hou je de op hoogte!

Sun Living S65SL

Vorig jaar gingen we in de meivakantie met de camper op pad.

Eindelijk samen kamperen!
En dan door naar het Pinksterweekend. Martine en ik gaan EINDELIJK kamperen met onze twee gezinnen. Camping De Achterste Hoef in Bladel heeft ons uitgenodigd. Leuk! Drie jaar geleden verbleef ik er al eens in een safaritent (onze eerste keer glamping!) samen met mijn vriend en onze boys. Nu gaan we met onze eigen tent en caravan. En ik weet nu al dat onze vier Love2camp-kids het héél fijn gaan krijgen en wij natuurlijk ook!

We gaan weer naar De Achterste Hoef!

Nog even over de zomer
Ik verwacht dat we tussendoor nog wel een weekendje gaan kamperen, maar dat laten we een beetje van het weer afhangen. O ja, en nog even over de zomervakantie. We kamperen altijd drie weken in de zomer. Die laatste anderhalve week zijn we dus in Spanje en de week ervoor willen we op een camping in Frankrijk staan. Maar goed, die moeten we nog even uitzoeken. Heb jij dé tip voor een leuke camping in Frankrijk (die ook gunstig ligt op de weg naar Spanje)? Laat het ons dan weten!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
2 antwoorden
 1. Nicole van Oudheusden
  Nicole van Oudheusden zegt:

  Hoi dames,

  Mijn naam is Nicole moeder van 2 kids en samen Dennis kamperen we sinds 2012, we hebben een vouwwagen en staan nu een voorseizoen op de achterste hoef. Ik las dat jullie met Pinksteren ook daar zijn, dan kom ik wel even nieuwsgierigen ? dit jaar gaan we in de zomervakantie naar t zwarte woud. We hebben een appartement gehuurd boven een werkende boerderij. We zijn daar in het najaar geweest en dat was zo goed bevallen dat we terug gaan om meer van de omgeving te zien en aangezien dat we vorig jaar weg geregend zijn (ja echt waar, overal was het knetter goed weer) in de Verdon in Frankrijk. In heel Europa geen wolkje te zien, behalve waar wij zaten, 3 weken elke dag wel ergens regen en dan koelde het zo af, dat we het gewoon koud kregen! We hebben in onze kampeer jaren al van alles meegemaakt tot overstromingen toe waarna we geëvacueerd zijn met 115 camping gasten. Dat we nu alleen voor een voorseizoen zijn gegaan! En tot nu toe hebben we lekker weer en een fantastische plek aan t meer…..wij gaan even verder met genieten van de paasdagen die eraan komen en de BBQ gaat zeker aan.

  Mvg Nicole

  Beantwoorden
  • Love2camp
   Love2camp zegt:

   Hey Nicole, wat leuk dat jullie een heel seizoen op de Achterste Hoef staan! Gezellig als je ons gedag zegt als we er zijn! Oh, wat klinkt die regen van vorig jaar afschuwelijk! We hadden geen idee dat het überhaupt ergens heeft geregend afgelopen zomer… Hopelijk hebben jullie fijne Paasdagen gehad en misschien tot Pinksteren!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *