Kamperen in de boomgaard van het Muiderslot

Heb je je altijd al eens een kasteelheer willen voelen? Of droom je soms over ridders en jonkvrouwen? Dan is een overnachting in de boomgaard van het Muiderslot echt iets voor jou. Deze zomer kun je er op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kamperen.

Het Muiderslot – gebouwd in 1285 – is een van de oudste en best bewaarde kastelen van Nederland. Sinds 1878 is het een rijksmuseum. Het Muiderslot is absoluut een bezoek waard, geloof ons want we spreken uit ervaring. Niet alleen het slot zelf is prachtig, ook de omliggende tuinen zijn mooi. Daarom is het extra leuk dat je deze zomer kunt overnachten in de pruimenboomgaard van het Muiderslot.

Muiderslot

Wakker worden met uitzicht op dit kasteel. Wie wil dat nou niet?

Kasteelverhalen bij het kampvuur

Je hoeft geen eigen tent mee te nemen naar het Muiderslot. In de pruimenboomgaard staat hij namelijk al voor je klaar. Inclusief matras en stoeltjes. Je hebt dus alleen een slaapzak nodig én iemand om mee in de tent te slapen. Het kampeerarrangement is namelijk voor twee personen per tent.

Kamperen Muiderslot

Er wordt al gekampeerd in de pruimenboomgaard van het Muiderslot (Foto: Gooi en Eembode).

Na sluitingstijd van het museum worden jullie ontvangen met een welkomstdrankje en een goedgevulde picknickmand. Na het eten krijgen jullie een rondleiding door het verlaten kasteel en natuurlijk ontbreekt ook het kampvuur niet. De volgende ochtend staat er een kasteelontbijt voor jullie klaar.

Kamperen kan nog tot en met 13 september 2020 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. De kosten zijn 99 euro per persoon per nacht. Wil je meer weten of wil je het arrangement boeken? Kijk dan hier.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *