Kamperen is leuk, maar op deze 5 dingen zit je niet te wachten

Insecten in je tent, een plat luchtbed en de beruchte wc-rol. Wij laten ons er niet door uit het veld slaan, want we love2camp. Toch is er een aantal situaties waar zelfs deze doorgewinterde kampeerders koude rillingen van krijgen. Deze vijf bijvoorbeeld.

5. Je campingburen zitten wel heel erg op je lip
Dat je op de camping weinig privacy hebt is een understatement. Gelukkig kunnen we daar prima mee omgaan. Maar als je na een uitstapje terugkomt op de camping en ziet dat je nieuwe buren hun tent bijna tégen die van jou hebben aangezet, ja dan moeten zelfs wij even slikken.

Spaghetti Cadac

Wat eten we vanavond? In ieder geval geen spaghetti.

4. Koken op de camping
Wij zijn allebei geen keukenprinsessen, maar koken op de camping vinden we helemaal lastig. Toch doen we onze uiterste best iets acceptabels op tafel te zetten. Soms lukt het, maar veel vaker gaat het mis. Vooral bij het afgieten van rijst of pasta. Kokend water over je tenen of spaghetti op de grond? Wij kunnen er over meepraten.

3. Lawaai
Op de camping is het zelden doodstil. Prima, want wij houden wel van een beetje reuring. Toch zijn er geluiden die gewoon té irritant zijn. Wij storen ons vooral aan snurkende buren, mensen die luidruchtig van bil gaan en de man (op de een of andere manier is het ALTIJD een man) op het toilet naast ons.

2. Wespen, muggen en spinnen
Bij het buitenleven horen beestjes. Helaas vinden we ze niet allemaal even leuk. Vooral als acht poten hebben of steken zien we ze liever gaan dan komen.

Aan de buitenkant kan het sanitairgebouw er prima uitzien, maar wat je binnen aantreft is altijd een verrassing.

1. Medekampeerders die iets achterlaten
En met dat iets bedoelen we niet een flinke fooi in het restaurant en zelfs geen handdoek bij het zwembad (al is ook dat behoorlijk vervelend). Waar we ons echt aan storen? Haarplukken in de douche, tampons op de wc-vloer en remsporen in de pot. Echt mensen, het gebeurt!

Natuurlijk hadden we in plaats van deze top vijf ook een top 10 of zelfs 20 kunnen maken. Maar dat doen we niet, want daar vinden we kamperen veel te leuk voor. Dus focussen we ons op de leuke dingen. En deze vijf? Even slikken en weer doorgaan. Al vinden we het natuurlijk wel fijn als jullie als medekampeerders proberen de nummers 5, 3 en 1 tot het minimum te beperken. Doen wij tenslotte ook. Het maakt het campingleven net een stukje leuker voor iedereen.

Vooruit, wil jij nog even je gal spuien? Laat ons dan weten wat jij écht niet vindt kunnen op de camping. Daarna richten we ons weer op al het leuke aan kamperen. We Love2camp!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *