Kruidvat opent pop-upstore in Spanje

Leuk nieuwtje in het AD: Kruidvat opent deze zomer een pop-upstore in Spanje. De tijdelijke winkel opent begin augustus haar deuren in de badplaats Palamós aan de Costa Brava. Handig voor de vakantiegangers (waaronder veel campinggasten) die Palamós ‘s zomers bezoeken en het liefst hun vertrouwde zonnebrand, luiers, make-up of verzorgingsproducten willen kopen.

Volgens een woordvoerder van Kruidvat wil de drogisterijketen zich niet voorgoed in Spanje vestigen, maar gaat het om een eenmalige actie. “De reden is dat we graag willen verrassen”, zegt ze in het AD. “We kwamen tijdens een brainstormsessie op dit ludieke idee: hoe verrassend zou het zijn als we Nederlanders zouden opzoeken op hun vakantieadres. Dat is wat we gaan doen.” De winkel is waarschijnlijk maar enkele weken geopend. Meer details zijn nog niet beschikbaar.

Palamós

Campings in Palamós

Denk je nu: ik moet en zal die pop-upstore in Palamós deze zomer bezoeken, dan kun je je kampement op behoorlijk wat campings opslaan. Hieronder een korte lijst:

Camping Internacional Palamós
Marije en vriend zijn daar ooit (nog zonder kinderen) geweest en hadden een prima vakantie. Toen was het een prima basic camping (mét zwembad), maar wel dicht bij het strand. Hoe het nu is, durven we niet te zeggen. Op Zoover krijgt camping Internacional Palamós een 7.

Camping Palamós
Met staanplaatsen en huuraccommodaties en op 10 minuten lopen van het centrum (kun je misschien wel naar de pop-upstore lopen…). Op Zoover krijgt camping Palamós een 7,8.

Camping King’s
Op slechts 200 meter van het strand La Fosca (leuk strandje, weten we uit ervaring). Ook met staanplaatsen en huuraccommodaties, waaronder de super leuke tent Coco (zien we op de site). Camping King’s krijgt op Zoover een 7.

Camping Cala Gogo (in Playa d’Aro)
Niet in Palamós, maar wel dichtbij ligt camping Cala Gogo. Wij bezochten de camping jaren geleden en maakten van daar uit regelmatig en uitstapje naar het stadje Palamós en het strand La Fosca. Hier lees je de review van Cala Gogo.

Wat vind jij van een Kruidvat-winkel in Spanje: handig of onzin?

Dit vind je misschien ook leuk:

We zijn er bijna Willem en Petra
Caravan Salon 2019
Camperhomie
Beesten vakantie
We zijn er bijna Balkan
caravan pimpen
Camping Casa Valerosa
kaasfondue
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *