bianca de keukenboef Love2camp

Lekker eten op de camping met De keukenboef Bianca


We maken er geen geheim van: we zijn gek op lekker eten en drinken. Zéker op de camping. Daarom maakten we bij de start van Love2camp meteen de rubriek Love2eat aan. Love2eat kon alleen wel een opfrisbeurt gebruiken en laten wij nou net een super leuke foodblogger kennen: Bianca aka De keukenboef. Zij plaatst de lekkerste recepten op haar blog en wil die voor ons graag campingproof maken. Yes! Maar wie is De keukenboef eigenlijk en wat heeft ze met kamperen? Bianca, the mic is yours!

De keukenboef over kamperen

“Wat een feest was dat, vroeger naar de camping gaan. Ieder jaar ging ik met mijn oom en tante mee naar camping Zuiderzee in Medemblik. Helaas bestaat mijn geliefde camping vandaag de dag niet meer. Niet dat ik er heen zou gaan, want deze citygirl is meer van de luxe en vooral niet te veel willen doen op vakantie. Het is dan ook even geleden dat ik met een rol onder de arm uit een voortent ben gekropen. Al jaar en dag probeer ik mijn wederhelft mee te krijgen naar een glamping, maar tevergeefs…”

de_keukenboef

Lekker eten op de camping

“Of je nu op de camping staat of in een vakantiehuis zit, er moet gegeten worden. Niet te moeilijk, niet te lang in de keuken staan en het liefst ook nog een beetje voedzaam. Met mijn gerechten en recepten wil ik jullie proberen te inspireren om weer eens iets anders te koken en wat culinaire tips te geven voor tijdens de vakantie.”

kerriepoeder

Welk keukeningrediënt is volgens Bianca onmisbaar op de camping?

“Een potje kerriepoeder, daar kan je (bijna) alles mee op smaak maken. Van nasi tot je tonijnsalade, door je roerei of gemengd met roomboter voor op het stokbrood!”

Bianca volgen via Love2camp en De keukenboef

De campingrecepten en kooktips die Bianca voor Love2camp samenstelt, vind je elke maandag in onze rubriek Love2eat. Wil je Bianca als De keukenboef volgen? Kijk dan op haar site, Facebook-pagina of Instagram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *