VakantieBieb

Lekker lezen: de gratis VakantieBieb gaat 1 juli online!

Nog een dagje wachten en de VakantieBieb staat weer online. Yeah! Inmiddels is het traditie dat de Bibliotheek als cadeautje voor de zomervakantie weer veel leuke boeken aanbiedt. Gratis! Vanaf zaterdag 1 juli kan je lekker lezen in de gratis vakantiebieb. Maar welke titels staan er dit jaar in?

De app van de VakantieBieb is beschikbaar voor smartphones en tablets en staat online van 1 juli tot en met 31 augustus 2017. In deze digitale boekenkast vind je heel veel leuke boeken voor volwassenen én voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het zijn er dit jaar meer dan ooit!

Boeken voor kinderen en volwassenen

De complete lijst voor volwassenen en kinderen vind je hier. Tussen de kinderboeken staan onder meer Dolfje Weerwolfje, Nooit de buren bijten en Hoe overleef ik mijn vakantie? Bij de volwassenboeken is er voor iedereen wat wils. Zo staan er romans en thrillers in de bieb, maar ook biografieën en columns. Je kan onder meer kiezen uit Dagen van schaamte van Lieneke Dijkzeul, De eerste vrouw van Susan Smit, Het stille meisje van Hjorth Rosenfeldt, Ik Zlatan van Zlatan Ibrahimović & David Lagercrantz, Neem een geit – leven voor gevorderden van Claudia de Breij en Portret van een vrouw van Jojo Moyes. Stuk voor stuk zijn het fijne titels die perfect zijn voor op de camping.

Even een oudje: verdiept in Karlsson van het dak.

We love2read

Zoals je misschien weet, houden wij erg van lezen. We zijn dan ook alweer druk aan het kijken welke boeken we dit jaar meenemen op vakantie. Natuurlijk op onze e-reader. Wil je weten welke titels we vorige zomer op de camping lazen? Check het hier.

[su_button url=”https://www.love2camp.nl/category/love2eat/” style=”flat” background=”#e86030″ size=”7″]Bekijk onze rubriek Love2read »[/su_button]

Maar e-reader of niet, wij nemen zeker een kijkje in de Vakantiebieb. Jij ook?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *