Lekker lezen: de VakantieBieb is weer geopend!

De zomervakantie staat voor de deur en daarom heeft de VakantieBieb z’n digitale deuren weer geopend. Jeugdtitels waren sinds 1 juni al beschikbaar en vanaf vandaag kunnen ook volwassenen in de VakantieBieb terecht. En dat betekent dat je lekker kunt lezen op de camping!

De VakantieBieb is tot en met 31 augustus voor iedereen toegankelijk. Daarbij maakt het niet uit of je lid bent van de bibliotheek. In de VakantieBieb zijn ruim vijftig e-books te vinden. Je kunt de boeken lezen met je smartphone of tablet. Daarvoor moet je wel even de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Heb je de app van vorig jaar nog? Dan kun je gewoon met je bestaande gegevens inloggen. Op de site van de VakantieBieb vind je meer info.

Lezen

Wij houden ontzetten van lezen op de camping. En daar sturen we elkaar dan foto’s van ?

Van Rico tot natuurkunde

Voor volwassenen biedt de VakantieBieb voor elk wat wils. In de lijst van titels vind je onder meer ‘Ach, moedertje’ van Hugo Borst, ‘Rico’ van Leon Verdonschot, ‘Broertje’ van Michael Berg, ‘Ciao Sicilia’ van Marelle Boersma, ‘Ober, er zit natuurkunde in mijn soep’ van Helen Czerski en ‘Wildernis’ van Jane Harper.

Boeken voor de jeugd

Ook voor de jeugd zijn er genoeg (voorlees)boeken. Wij tippen bijvoorbeeld ‘Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden’ van Sunna VakantieBiebBorghuis en ‘Julius Zebra – Rollebollen met de Romeinen’ van Gary Northfield. De Love2camp-kids vinden dat superleuke boeken. Andere aanraders zijn onder meer ‘100% Coco – New York’ van Niki Smit, ‘De zevensprong’ van Tonke Dragt, ‘Juf Braaksel en de magische ring’ van Carry Slee, ‘Level 13 game over’ van Esther van Lieshout en ‘Gips’ van Anna Woltz. De jeugdboeken zijn ingedeeld in de categorieën: 4-6 jaar, 6-9 jaar, 9-12 jaar, 12-15 jaar en 15-18 jaar.

Lekker luisteren

Speciaal voor de vakantieperiode zijn enkele titels uit de VakantieBieb ook toegevoegd aan de LuisterBieb. Zo kun je de boeken luisteren op je smartphone of tablet. Meer info over de VakantieLuisteren vind je hier.

Hou je ook zo van lezen? Check dan onze artikelen over boeken in Love2read.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *