Lekker romantisch: Valentijnskamperen bij de Boswachter

Of je nu een lange relatie hebt óf nog maar net in love bent; een nachtje met z’n tweetjes in een tentje is altijd fijn. Zeker rondom Valentijnsdag! En alsof dat nog niet romantisch genoeg is, kun je ook nog eens genieten van live muziek bij het kampvuur, een boswandeling én een ontbijtje op bed. Zie je dat wel zitten? Boek dan een nachtje Valentijnskamperen bij de Boswachter.

Dit romantische kampeeruitje is een gezamenlijk initiatief van Campspace en Staatsbosbeheer en vindt plaats rondom Valentijnsdag. Vijftien koppels kunnen een nachtje boeken op de wintercamping op Natuurkampeerterrein De Veenkuil in Bant (Flevoland).

ValentijnskamperenJe kunt kiezen voor een overnachting van woensdag 13 op donderdag 14 februari of voor een overnachting van donderdag 14 februari op vrijdag 15 februari. Een overnachting in een tweepersoonstent kost 65 euro. Voor die prijs krijg je ook nog een warme maaltijd, het bovengenoemde kampvuuroptreden, een wandeling met de boswachter en dus een lekker ontbijtje op bed. Wil je nóg meer romantiek? Dan moet je daar zelf voor zorgen… ?

Meer info

Campspace ken je misschien al van hun pop-up campings op bijzondere plekken, zoals op het dak van de hoofdstedelijke A’DAM Toren. Zit kamperen rondom Valentijn er niet in voor je, maar wil je wel winterkamperen op een natuurterrein? Kijk dan eens naar andere overnachtingen van Logeren bij de Boswachter.

Meer informatie over Valentijnskamperen bij de Boswachter vind je hier.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *