Lekker wegdromen: het boek Happy Campers

Het is alweer even geleden dat het boek Happy Campers op de mat viel. Dit is het meest recente pareltje van Caravanity, een van onze favoriete websites. Het boek heeft als ondertitel ‘geluk op wielen’ en dat is goed gekozen, want wij werden héél gelukkig van Happy Campers!

Femke, oprichter van Caravanity, weet alles van caravans pimpen. Op Love2camp gaf ze al eens handige tips. Je leest ze hier. Nu vond ze het tijd om – samen met fotograaf Marijn de Wijs – een boek te maken over bijzondere caravans en campers. Het resultaat: een stevig hardcover boek met allerlei mooie en creatieve kampeermiddelen.

Kijk eens wat zoet!

Van rustig tot over the top

Happy Campers is een verzameling van bontgekleurde, retro, stoere, grote en indrukwekkende kampeermiddelen. Zo tonen Bas en Marije hun jaloersmakend rode brandweerbusje, vertelt Benjo (je kent hem misschien van het Pimpfestival) over zijn caravan die hij omtoverde tot mancave en legt Esther – eigenaar van de rood-wit gestipte Dotje 2.0 –  uit waarom ze steeds weer valt voor een andere caravan. In Happy Campers zie je dat de buitenkant van een caravan of camper niet altijd verraadt wat zich binnenin bevindt. Zo ziet de Bürstner Club uit 1985 van Martine en Remko eruit als een vrij gewone caravan, maar van binnen blijkt alles heel stijlvol gepimpt. Het leuke aan Happy Campers is de grote diversiteit aan kampeermiddelen. De een houdt van een over the top gestylde caravan, terwijl de ander het liever wat rustiger houdt. Naast caravan- en camperbezitters komen trouwens ook eigenaars van onder meer kampeerbusjes en stacaravans aan het woord.

Happy Campers

Check deze twee busjes, zo mooi!

Het prachtmodel dat de cover van Happy Campers siert, is trouwens de Lander Graziella uit 1976 van Maartje. Zij is een bekende in de ‘pimpwereld’ want ze knapte al ruim 25 caravans op en verhuurt ze zelfs via haar site www.indehippekip.nl.

Happy Campers

Dat willen wij ook!

Happy Campers is heel leuk om aan jezelf of een andere kampeerliefhebber cadeau te doen. Wij hebben even flink weg zitten zwijmelen. Oké, en de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we daarna meteen zijn gaan googelen op caravans en campers om zelf te pimpen 😉

Happy CampersJe koopt Happy Campers onder meer via deze link.

In deze blogpost maken we gebruik van een affiliatelink. Dit is géén gesponsorde post. Het betekent alleen dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Let op: Voor jou maakt het in prijs geen verschil, dus je merkt er verder niets van. Je steunt alleen ons blog. Dank daarvoor!

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *