Campooz Lola opblaasbare vouwwagen

Lola: de opblaasbare vouwwagen van Campooz

Zet de beschuit met roze muisjes maar klaar, want Fat Freddy en Lazy Jack hebben een zusje gekregen. Ze heet Lola, is opblaasbaar en daardoor razendsnel op te zetten. Lola is de nieuwste telg in de Campooz-familie, die met deze opblaasbare vouwwagen een primeur heeft.

Vorig jaar ontdekten wij Campooz tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. En we geven toe, we waren op slag verliefd op Fat Freddy en Lazy Jack. Wat een leukerds! Dit jaar (beter gezegd: volgende week) gaan we dus op kraambezoek bij Lola. We zijn zo benieuwd naar haar.

Oplaadbare compressor

Op Lola’s geboortekaartje lazen we dat haar tent is gemaakt van één tube met één ventiel, die je kan opblazen met een oplaadbare compressor die standaard wordt bijgeleverd. Ook de tentharingen en de luifelstokken zijn vernieuwend: deze zijn namelijk gemaakt van duurzaam bamboe. De tent is gemaakt van ribstop katoen, dat onverwoestbaar schijnt te zijn. Verder is Lola honderd procent insectenvrij en voorzien van het Clima-C Systeem.

Campooz Lola opblaasbare vouwwagen

Wil je Lola zelf ook bewonderen? Ze is voor het eerst te bekijken op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 11 t/m 15 oktober plaatsvindt. Lola en haar grote broers staan in hal 8, stand 5.

Kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs winnen?

Love2camp geeft 3×2 gratis kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weg. Heb je nog niet meegedaan aan onze winactie? Het kan nog! Klik hier.

Dit vind je misschien ook leuk:
Review: een weekend weg met de Camp-let Classic
Martine’s pimpproject
Onze Alpen Kreuzer Super GT uit 1984

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *