Love2camp heeft een nieuw uiterlijk

Drie jaar geleden was Love2camp niet meer dan een droom. Met wat voorzichtige artikeltjes op een zelfgebouwde site werd deze langzaam maar zeker werkelijkheid. Inmiddels is Love2camp een volwassen kampeerblog met nog steeds een groeiend aantal volgers (dank!). Reden genoeg om onszelf te trakteren op een nieuw uiterlijk.

Love2camp begon als onze liefdesbaby, groeide al snel uit tot een flinke tiener en is inmiddels aardig op weg om volwassen te worden. Daar hoort een nieuw uiterlijk bij. Hipper, overzichtelijker en vooral mooier. Wij zijn hartstikke trots op het resultaat en vieren dit graag met onze trouwe lezers.

Love2camp-feestweek: win leuke kampeerprijzen

Love2camp winDaarom geven we de komende dagen een aantal hele coole kampeerprijzen weg. Welke dat zijn verklappen we nog niet, maar hou vooral onze vernieuwde site én oude vertrouwde Facebook-pagina in de gaten. Wie weet ben jij dan straks een van de gelukkige winnaars.

Voor nu zijn we natuurlijk ook erg benieuwd of onze nieuwe look een beetje in de smaak valt, dus laat vooral weten wat je ervan vindt. Tip: we zijn dol op complimentjes.

Camp to Go afl 1
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *