Caravantraining Love2camp

Love2camp in 2017 en 2018

2017 nadert zijn einde. Het is dan ook de tijd van de jaaroverzichten. Love2camp kan natuurlijk niet achterblijven. Daarom blikken we terug op onze kampeeravonturen van het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2018. Ook dan hebben we weer genoeg plannen. Lees je mee?

Naturistencamping

Foto: Flevo-Natuur

In 2017 hebben we niet alleen flink wat uurtjes op campings en kampeerbeurzen doorgebracht, maar zaten we ook veel achter de computer. We tikten 131 berichten, waaronder een flink aan aantal reviews en interviews. Dat met Egbert van naturistencamping Flevo Natuur werd het meest gelezen. Zijn jullie – net als wij – slechts ongegeneerde voyeurs of moeten we in 2018 toch wat meer aandacht aan naakt recreëren besteden?

Populaire winacties

Jullie zijn onze berichten steeds meer gaan lezen. Daar geven we natuurlijk graag iets voor terug. Daarom viel er het afgelopen jaar ook weer genoeg te winnen, onder meer campingstoelen, flat flowers en een campingservies van Rosti Mepal.

Rosti Mepal Flow glazen

Instagram: @love2camp.nl_kampeerblog

Ook Instagram konden jullie meegenieten van onze kampeeravonturen. Er kwamen in 2017 maar liefst 135 nieuwe foto’s bij. Dit waren onze beste nine van 2017:

Instagram best nine 2017

De primeurs van Love2camp

Voor Love2camp was 2017 ook het jaar van primeurs. Zo stonden we voor het eerst zelf op een kampeerbeurs. Op kampeerbelevenis Zuid-Holland flyerden we wat af en hadden we leuke ontmoetingen met enthousiaste kampeerders.

Ook volgden we een heuse caravantraining. Tijdens de training maakten we trouwens onze allereerste vlog! Hierna kon Martine met een gerust hart voor het eerst met haar eigen caravan op pad. Eerst dichtbij op kindercampings De Zandstuve en Beerze Bulten, en daarna iets verder weg in Duitsland. De echte beproeving kwam in de zomer, toen ze over smalle bergweggetjes naar Castellane kachelde.

Voor het met de caravan gereden! Trots!

Marije testte in het voorjaar een spiksplinternieuwe vouwwagen, logeerde in een boshut op camping de Jagerstee en genoot op een Spaanse camping. De grootste primeur beleefde ze in het najaar: voor het eerst in haar leven boekte Marije al in oktober (!) een camping voor volgende zomer.

Camp-let classic review

Love2camp in 2018

Groter worden gaat met vallen en opstaan en Love2camp is nog lang niet volwassen. Onze liefdesbaby is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een blije peuter en daar zijn we best trots op. In 2018 hopen we weer een flinke groeispurt te maken. Plannen zijn er in ieder geval genoeg. Zo willen we jullie nog veel meer reviews van campings geven, kun je weer mooie kampeerverhalen van onszelf en andere kampeerders lezen en gaan we ons best doen leuke winacties te regelen. De eerste kun je komende week al verwachten. Houd Love2camp in de gaten.

Rest ons iedereen een fijne jaarwisseling en een mooi, nieuw kampeerjaar te wensen. Proost!

[su_button url=”https://www.facebook.com/Love2camp.nl/” style=”flat” background=”#e86030″ size=”7″]Like Love2camp op Facebook! »[/su_button]

3 antwoorden
 1. Conny Luingevan Giersbergen
  Conny Luingevan Giersbergen zegt:

  Vandaag pas voor het eerst jullie “Love2camp” ontdekt.
  Heel leuk!
  Kun je, je ook i schrijven voor deze niewswsbrieven?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *