Love2camp op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2017

Wij stuurden onze mannen aan het werk, de kinderen naar school en pakten de trein richting Utrecht om ons onder te dompelen in de wereld van caravans, campers, vouwwagens, (dak)tenten en meer kampeerleuks. Kijk je mee naar ons dagje op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2017?

Dare to be different

Deze eyecatcher van Dare to be different – de Hero Ranger – trok bij binnenkomst al meteen de aandacht. Wat een leuk ding! Het was nog een hele kunst om een foto te maken terwijl er niemand voor stond 😉

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Ocean Cross
Even verderop vonden we dit indrukwekkende gevaarte. De eigenaar ervan is er zelfs mee op vakantie naar Marokko geweest (zonder daktent) en vertelt ons er binnenkort meer over. Daar kijken we nu al naar uit!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs daktent

Martine wil wel eens weten hoe zo’n daktent nou eigenlijk ligt. Nou, we kunnen je vertellen: behoorlijk lekker. Komend kampeerseizoen gaan we er eens eentje testen.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Campingtrend

In het kampeertheater vertelde onze vriend Jos Mark van Campingtrend over de must-sees op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Wij zijn meteen weer helemaal bij. Ga je nog naar de KCJ? Breng dan vooral een bezoekje aan de presentatie van Jos, dagelijks om 11.00 uur.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Isabella

Martine moest trouwens ook even poseren bij dit gezellige tafereeltje van Isabella. Hier zie je trouwens de Moment 180 North. Maar goed, Isabella heeft nu ook mooi campingservies inclusief super leuke én handige wijnglazen. Kijk, dan heb je ons al…

Pössl Summit 600 Plus

De Pössl Summit 600 Plus werd woensdag – op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs – uitgeroepen tot camper van het jaar 2018. Natuurlijk wilden we deze award winning buscamper live aanschouwen.

Dethleffs Coco

En dit is die andere winnaar: de Dethleffs Coco. Een lichte (638 kilo) caravan met een vernieuwend interieur. Wij vinden hem echt heel leuk! Lees hier trouwens alles over de camper en caravan van het jaar 2018.

Frankia F-line A840 Plus

Even iets héél anders dan die schattige Coco: dit luxepaardje is de Frankia F-line A840 Plus. Wij namen een kijkje in dit indrukwekkende gevaarte. Wát een ding! Echt super luxe en mooi. Nou ja, wij sparen nog even door.

Campooz Lola

Fat Freddy en Lazy Jack hebben een stoer zusje gekregen: Lola. Natuurlijk gingen wij op kraambezoek. Lola is de eerste opblaasbare vouwwagen en heeft stokken en haringen van bamboe. Maarre Campooz… waar was de beschuit met muisjes?

Frankia

Nog even terug naar Frankia. Wij gingen in de pilot seats van een ander Frankia-model zitten en deden heel kort alsof we na een lange vakantierit aankwamen op onze vakantiebestemming. En tot rust kwamen met een (leeg) glas haha.

minicaravan

Je hebt megacampers en je hebt minicaravans. Wat zijn die kleintjes toch leuk! Van dit plaatje moesten we natuurlijk even een foto maken.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs schnapps

Op weg naar de uitgang boden deze vriendelijke heren van de 50 plus-camping in Oostenrijk ons chocola en schnapps aan. Daar zeiden we geen nee tegen natuurlijk. Het werd een kort, maar gezellig samenzijn. Danke schön! For the record: wij vallen voorlopig nog niet in de doelgroep 😉

Het was weer een topdag! Wil je ook naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Hij is vrijdag, zaterdag en zondag nog geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk:

Love2camp op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2016

Love2camp op de Caravana 2017

Love2camp was op Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Kampeerbelevenis Zuid-Holland: here we come!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *