Love2camp verhuist naar Campingtrend

Het is alweer de tweede dag van 2021 en dus de hoogste tijd om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Bij deze! Voor ons begint dit jaar leuk en spannend. We slaan met Love2camp namelijk een nieuwe weg in. We blijven gewoon bestaan, maar vanaf nu zijn onze artikelen te lezen op Campingtrend.nl. Hoe dat zo is gekomen, vertellen we je hieronder.

Precies vijf jaar geleden kwam Love2camp voor het eerst online. En wat vonden we het leuk! Ooit waren we collega’s (nu zijn we dat trouwens nog steeds een beetje), daarna vriendinnen en toen werden we samen de trotse eigenaars van een kampeerblog. De afgelopen jaren hebben we voor Love2camp heel veel leuke dingen gedaan. Zo gingen we samen met de camper naar de Duitse kerstmarkten, hadden we een fantastisch weekend op de Caravan Salon in Düsseldorf en kampeerden we samen met onze gezinnen op De Achterste Hoef. En dan zijn er nog de talloze beurzen en andere leuke tripjes. We hebben in de kampeerwereld veel leuke mensen leren kennen. Daarnaast vinden we de interactie met onze volgers ontzettend tof.

Adria camper

Samen met de camper naar Düsseldorf.

Het begon met een visitekaartje…

Waarom dan de stap naar Campingtrend? Nou, dat begon allemaal al zo’n vier jaar geleden. Wij bezochten de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en zagen op de parkeerplaats de camper van Campingtrend staan. Voor de grap deden we ons visitekaartje onder de ruitenwisser en vervolgens vergaten we dat weer. Maanden later kregen we een mailtje van Jos Mark, de eigenaar van Campingtrend. Hij had ons kaartje al die tijd bewaard en wilde kijken of we af en toe konden samenwerken. Uiteindelijk gingen we bij Jos de eindredactie doen en af en toe schreven we een blog voor hem. Via Jos leerden we nieuwe mensen kennen én we waren te zien in de Campingtrend Liveshows vanaf de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Superleuk allemaal.

kampeer en caravan jaarbeurs

Heb je ons gezien in de Campingtrend Liveshows?

Volg je ons op Campingtrend?

Al langer dachten we erover om intensiever te gaan samenwerken en onlangs hebben we de knoop doorgehakt. Dat betekent dat we onze Love2camp-artikelen blijven schrijven (gewoon in onze eigen stijl), maar vanaf nu lees je ze op Campingtrend.nl. We vinden het zelf heel leuk, omdat we denken dat we elkaar kunnen versterken. De social-kanalen van Love2camp blijven behouden, dus daar zullen we gewoon de linkjes naar onze artikelen plaatsen. We hopen dat je ons blijft volgen!

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *