Love2camp viert feest: WIN een weekend in een safaritent op De Achterste Hoef

Het is je vast niet ontgaan: Kampeerblog Love2camp heeft een nieuw uiterlijk. Natuurlijk willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven we deze week een paar een leuke kampeerprijzen weg. Dit keer: een weekend in een stoere 5-persoons safaritent op Recreatiepark De Achterste Hoef.  

Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse 5-sterren familiecamping, in het zuiden van Nederland, waar je heerlijk kunt kamperen met het gehele gezin. Naast kamperen op de ruime plaatsen in een prachtige bosrijke omgeving, aan het water of met privé sanitair zijn er ook verschillende accommodaties te huur, zoals luxe chalets met airco, bungalows met airco en ruime safaritenten met kachel en sanitair.

Vervelen hoef je je niet, want er zijn activiteiten voor jong en oud: een grote recreatieplas, binnen- en buitenzwembad, 9-holes golfbaan en prachtige wandel- en fietsroutes door de Brabantse natuurgebieden. Wat ons betreft dé ideale plek om vakantie te vieren.

Recreatiepark De Achterste Hoef

De Achterste Hoef

Kinderen vermaken zich opperbest op De Achterste Hoef.

En we spreken uit ervaring, want Love2camp’s Marije logeerde al eens een weekend met haar gezin in een safaritent op De Achterste Hoef. Hoe het haar is bevallen lees je hier.

Een stoere 5-persoons safaritent

Safaritent Achterste Hoef

Misschien logeer jij binnenkort in een van deze safaritenten.

Wil jij wel een weekend in een stoere 5-persoons safaritent op Recreatiepark De Achterste Hoef winnen? Like én deel dan de post op onze Facebook-pagina en laat ons in een reactie onder dat bericht weten waarom jij deze toffe prijs wilt winnen. Wie weet ben jij dan de gelukkige.

Voorwaarden: De vakantievoucher voor een weekend in een stoere 5-persoons safaritent kan ingewisseld worden in september 2018 of april 2019 op basis van beschikbaarheid. De vakantievoucher is niet overdraagbaar en is niet in te wisselen tegen contanten. De voucher mag wel geruild worden voor een weekend kamperen op een comfortplaats op de camping (voor alle laagseizoensperiodes in 2018 en 2019).

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
1 antwoord
 1. Marianne de Jonge
  Marianne de Jonge zegt:

  Deze zouden wij heel graag willen winnen omdat:
  1. Wij jaren hebben getwijfelt om de cabanon safari lodge vouwwagen te kopen om ieder jaar in gave stijl te kunnen kamperen, maar dit nooit gedaan hebben vanwege de opzettijd en toch ook de kleinere bedden.
  2. Onze oudste zoon dit jaa4 voor het eerst niet met ons mee kan op vakantie omdat hij tot 25 augustus in het buitenland zit voor vakantie werk. En we dan dus mooi nog 1 keer in september met zijn allen vakantie kunnen vieren
  3. Onze jongste zoon in September 11 wordt
  4. Onze oudste zoon geslaagd is voor school en in Juni jarig is geweest, maar we dit vanwege zijn werk in buitenland beiden nog nie5 hebben kunnen vieren.

  Dus we zouden graag de safari experience, met zijn 4en bij elkaar willen mee maken en gelijk genieten van de achterste hoef en de beloofde feestjes daar met het gezinnetje vieren.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *