Love2camp viert feest: WIN een Mepal-kommenset

Het is je vast niet ontgaan: Kampeerblog Love2camp heeft een nieuw uiterlijk. Natuurlijk willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven we deze week een paar leuke kampeerprijzen weg. De laatste prijs in deze feestweek is deze vierdelige Cirqula multi bowl-set van Mepal.  

Dat Mepal onverwoestbaar is, weten wij al. Onze moeders hebben nog steeds een setje Mepal campingborden en -bekers uit de jaren tachtig. Daarom vinden we het extra leuk dat wij deze handige kommenset mogen weggeven.

Mepal Cirqula kommen

De Cirqula-kom is volgens Mepal een kom die alles kan. Je kan er eten in bewaren, serveren, invriezen en opwarmen. Ideaal voor op de camping dus! Al zal je daar waarschijnlijk niet zo heel veel invriezen en opwarmen in de magnetron.

Mepal Cirqula kommen

Lekkere salade serveren

Mepal Cirqula kommensetWij geven een complete vierdelige Cirqula-set weg. Deze bestaat uit vier kommen in de maten 500 ml , 1000 ml, 2000 ml en 3000 ml. De kommen hebben een transparante deksel, waardoor je goed kan zien wat er in zit. Verder is hij gegarandeerd lekdicht, BPA-vrij en – zoals we al schreven – onverwoestbaar. Wij zien ons hier op de camping al een lekkere salade in serveren of iets luchtdicht bewaren. Meer info over de Cirqula-kommen vind je hier.

Deze set neem je trouwens makkelijk mee, omdat de kommen als een soort Matroesjka-poppetjes in elkaar passen. Wij vinden deze Nordic Green-kleur trouwens echt te gek. Heel wat anders dan de oranje en bruine borden en bekers van onze moeders…
 

Zo maak je kans op deze Mepal Cirqula-kommenset

Mepal Cirqula kommenset

Wil jij deze multifunctionele kommenset meenemen naar de camping? Like én deel dan de post op onze Facebook-pagina en laat ons in een reactie onder dat bericht weten waar jij deze set voor wilt gebruiken.

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *