Win twee hippe campingstoelen van TEUN

Het is je vast niet ontgaan: Kampeerblog Love2camp heeft een nieuw uiterlijk. Natuurlijk willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven we deze week een paar leuke kampeerprijzen weg. Dit keer twee campingstoelen van het merk TEUN.  

Vorig jaar gaven we al eens twee stoelen weg van TEUN. Die actie was zo’n succes dat we er nu een vervolg aan geven. Dit keer kun je twee Venice multicolor camping-/strandstoelen met verstelbare rug winnen. De stoel is licht van gewicht en klein in te klappen. Ideaal voor bij de caravan of op het strand. Bovendien ziet hij er ook nog hartstikke vrolijk uit.

Campingstoelen TEUN

Vrolijke stoelen van TEUN

TEUNTEUN is een initiatief van zes samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. In de webshop zijn niet alleen topmerken op het gebied van recreëren en kamperen te koop, maar ook het eigen TEUN-huismerk, zoals de Venice-stoel.

Wil jij op de camping of het strand de blits maken met deze vrolijke en comfortabele stoelen? Like én deel dan de post op onze Facebook-pagina en laat ons in een reactie onder dat bericht weten waarom jij deze toffe prijs wilt winnen. Wie weet ben jij dan de gelukkige.

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *