Love2camp was op Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Kampeerbelevenis Zuid-Holland zit er op voor ons. We hebben leuke campings en mooie kampeermiddelen gezien en vooral veel kampeerders ontmoet. Eenmaal thuis konden we zaterdagavond nog net de Wie is de Mol-finale kijken en een boek lezen voordat we als een blok in slaap vielen. Maar wat was het een gezellige dag! Lees je met ons mee?

Voor een zaterdag ging de wekker wel heel vroeg. Gelukkig hadden we de auto vrijdag al ingepakt (statafels, Love2camp-bord etc.) en konden we onze tijd ‘s ochtends voor echt belangrijke dingen gebruiken: verse broodjes halen bij de Franse bakker. Daarna gaven we vol gas richting Campolife in Heinenoord, waar Kampeerbelevenis Zuid-Holland plaatsvond.

Onze Love2camp-shirts dienden mooi als decoratie.

Onze Love2camp-shirts dienden mooi als decoratie.

Fast forward naar het moment dat we helemaal klaar stonden bij onze ‘stand’. Vanaf het moment dat de beurs om 10.00 uur open ging, was het meteen druk met kampeerders. Enkele van hen kwamen zelfs even speciaal gedag zeggen: super leuk!

Favoriete campings van bezoekers

Wat hebben we gedaan? Vooral veel Love2camp-flyertjes uitgedeeld, leuke gesprekken gevoerd en nieuwe contacten opgedaan. Voor ons was dit ook het moment om bezoekers te vragen wat hun favoriete camping was en waarom. Grappig om te zien dat sommige mensen een camping kozen waar ze al jaren kwamen, terwijl anderen bijna niet konden kiezen omdat ze zoveel campings leuk vinden. Binnenkort zetten we weer een lijstje met favoriete campings online. Altijd handig in de zoektocht naar een leuke camping.

 entree Kampeerbelevenis Zuid-Holland

De entree van Kampeerbelevenis Zuid-Holland.

Voor ons was er ook genoeg te doen op de beurs. Toevallig stonden we vlakbij de nieuwe Paradiso. Wat een plaatje! Als een zonnetje stond deze gele vouwcaravan te shinen op Kampeerbelevenis. Niet gek dat het hier behoorlijk druk was. Deze Paradiso kan je in allerlei kleuren laten maken. Wij vielen natuurlijk meteen voor de roze variant, maar we vrezen dat we dit er bij onze mannen nooit door zouden krijgen.

Gezellige pop-up camping

Het kleurrijkste hoekje van Kampeerbelevenis was boven te vinden. Hier hadden KEKkamperen, Funky Friday en La Gitana een super gezellige pop-up camping ingericht. Wij konden onze portemonnees niet in onze zak houden en gingen los op kleurrijke kampeerspullen. We kunnen echt niet wachten tot we ze op de camping kunnen gebruiken. Waar blijft het warme kampeerweer?

kampeerbelevenis

Janine van Kekkamperen en Sandra van Funky Friday in het kleurrijkste hoekje van Kampeerbelevenis.

Kampeerbelevenis Zuid-Holland zit er voor ons op, maar vandaag is hij nog een dag geopend. Deze zonnige zondag is perfect om je even onder te dompelen in kampeerleuks, dus op naar Heinenoord. Fijne zondag!

Ben jij op Kampeerbelevenis geweest of ga je nog?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *