Love2read: Campinggeluk van Marjoleine Tel

We love2camp én we love2read. De roman Campinggeluk van Marjoleine Tel is dus verplichte kost. En dat is bepaald geen straf, want het is een heerlijk feelgood boek vol humor en romantiek. Bovendien herken je er ongetwijfeld een aantal bijzondere campingtypes in.

De hoofdpersonen in Campinggeluk zijn twee vrouwen die elkaar op de camping leren kennen:Cover_def_klein

Wendy, al jaren genietend op camping de Zandrand met man en puberzoon, is onaangenaam verrast wanneer in de oude caravan naast haar een nogal frivole buurvrouw intrekt: Linda. Twee weken kamperen ‘tussen deze verzameling klompendragers’ is de enige vakantie die Linda zich met haar twee zoontjes na haar scheiding kan veroorloven.

Tussen zeskamp, bingo en tropical party ontdekken de noodgedwongen buurvrouwen dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Zoals hun verwoede jacht op campinggeluk, een speurtocht waarin de campingdirecteur zijn heel vastberaden rol speelt.

Meer lezen? Wij mogen een exemplaar weggeven. Op onze Facebook-pagina lees je hoe je kans maakt. Mocht je niet de gelukkige winnaar zijn: Hier kun je zowel de paperback bestellen als het e-book downloaden. Dit laatste is overigens op dinsdag 21 juni helemaal gratis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *