Openstaande e-reader

Love2read: Mijn e-reader gaat mee naar de camping

I love2camp en I love2read. Boeken zijn voor mij onmisbaar op vakantie. Zodra ik even tijd heb en kinderen (én vriend) zichzelf vermaken, duik ik in een boek. Een digitaal boek, om precies te zijn, want ik kan echt niet meer zonder mijn e-reader.

Vroeger sleepte ik stapels boeken mee naar de camping. Ik spaarde de mooiste en nieuwste boeken op voor tijdens de vakantie. Maar nu, met twee kinderen, wordt mijn bagageruimte steeds beperkter. Drie jaar geleden kreeg ik bij een abonnement mijn eerste e-reader. Natuurlijk heeft een papieren boek de allermeeste charme. Maar ja, soms is praktisch het toverwoord en dat is een e-reader echt.

Backlight
Vorige zomer kocht ik een nieuwe e-reader met backlight. Ik lees graag nog even voor het slapengaan en mijn oude exemplaar had geen verlichting. Weer spaarde ik boeken op die ik graag wilde lezen (o.a. de nieuwe Karin Slaughter en ‘Het meisje in de trein’ van Paula Hawkins), maar dan digitaal. Ook dit jaar ga ik weer titels sparen voor op de camping. Mijn vakantie is namelijk niet compleet zonder dat ik minstens vijf boeken heb gelezen. Dus als je iemand helemaal gelukkig voor de tent ziet zitten met een e-reader: that’s me!

Lees jij graag op vakantie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *