Luxe kampeerstoel: Nemo Stargaze Recliner Luxury

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat wij wel houden van een beetje luxe. Ook op de camping. Deze kampeerstoel van Nemo, de Stargaze Recliner Luxury, prijkt dan ook op ons verlanglijstje.

Basic kamperen kunnen we prima. Gewoon op simpele stoeltjes, laag bij de grond. Maar als het niet hoeft, zitten we toch graag wat luxer. Dus toen we op Facebook de Nemo Stargaze Recliner Luxury – een hele mond vol – zagen langskomen, waren we verkocht. Hij staat dan ook met stip bovenaan ons verlanglijstje met kampeergadgets.

Nemo stargaze recliner

Tja… heel bijzonder ziet de Nemo stargaze recliner er op het eerste oog niet uit…

Schommelstoel voor op de camping

Herinner je je dat blije gevoel dat je als kind kreeg als je op een terras een schommelbank zag staan? Wij wel. En datzelfde gevoel krijgen we bij het zien van deze kampeerstoel. De Stargaze Recliner is namelijk een schommelstoel! We zien onszelf al nippen van een wijntje, terwijl we zachtjes heen en weer wiegen. En als de zon onder is, leunen we achterover om de sterrenhemel te bewonderen. Hier kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

Nemo stargaze recliner

Zitten, liggen of schommelen? Het kan allemaal.

Klinkt heerlijk niet waar? Helaas moet je voor deze (komt ie weer) Nemo Stargaze Recliner Luxury wel in de buidel tasten. Bij A.S. Adventure kun je hem kopen voor 249,95 euro.

Dat vinden wij vooralsnog een beetje te prijzig. Denk jij hier anders over en heb jij de stoel? Maak ons dan jaloers en vertel hoe hij bevalt.

Camp to Go afl 1
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *