Marveld Recreatie: Meivakantie in Groenlo

In de meivakantie kan het nog behoorlijk koud zijn. Daarom zochten we een camping met faciliteiten voor zowel goede als slechte weersomstandigheden. We kwamen uit bij Marveld Recreatie in Groenlo.

Na een verregende meivakantie in Denemarken was de verleiding groot dit jaar maar niet te gaan kamperen. Maar wij zijn nou eenmaal love2camp, dus dat was geen optie. Wél wilden we dit keer echt een camping waar ook bij slecht weer genoeg te beleven is. Na een zoektocht op Zoover kwamen we uit bij Marveld Recreatie in Groenlo. Een bungalowpark en camping met zowel een binnen- als een buitenzwembad, een speeltuin én een overdekt klim- en klautergebeuren.

Marveld Recreatie

Het centrale plein tussen de camping en het bungalowpark.

Op Goede Vrijdag reden we richting de Achterhoek. Ik had rekening gehouden met kou en regen, maar met twintig graden was het tegenovergestelde het geval. Bij ontvangst op Marveld kregen we een heerlijk paasbrood. Leuk. Ook bleek het buitenzwembad vanwege het mooie weer een weekje eerder dan gepland te zijn geopend.

Marveld Recreatie

De kids hebben genoten van deze ruim opgezette speeltuin.

Kinderparadijs

De zwembaden zijn meteen het grootste pluspunt van Marveld. Het – mooie – buitenbad bleek nog veel te koud, maar het subtropische binnenbad heeft voor heel wat uurtjes waterpret gezorgd. Vooral de Crazy Cone-glijbaan waar je op een band vanaf moet vonden de kids geweldig.

Marveld Recreatie

Deze glijbaan was favoriet.

Sowieso is Marveld een waar kinderparadijs. Een grote speeltuin in het centrale gedeelte, her en der verspreid over het terrein speeltoestellen, een overdekte speeltuin, een actief animatieteam, knutselclub. Kortom, kinderen hoeven zich er echt niet te vervelen.

Marveld Recreatie

Brrrr. Dat buitenzwembad was nog best koud.

Luidruchtige Oosterburen

En dan de camping zelf. Die vond ik persoonlijk wat minder. Waar dat aan lag? Geen idee, want objectief gezien was er niets mis mee. Ik had er alleen niet zoveel gevoel bij. De veldjes waren klein, op zich niks mis mee, maar stonden vol met luidruchtige Oosterburen. Dat is Marveld natuurlijk niet aan te rekenen, maar het was wel jammer. Na het paasweekend vertrok het gros en keerde de rust weder. Gelukkig was het sanitair prima in orde. Altijd fijn.

Marveld Recreatie

Een van de kampeerveldjes.

Grenzend aan de camping heeft Marveld een bungalowpark. Dit ziet er keurig verzorgd uit. Al met al hebben we er een heerlijk week gehad en vragen de kinderen nu al wanneer we weer terug gaan.

Heb jij Marveld Recreatie weleens bezocht? Zo ja, deel je deze mening of juist helemaal niet? We zijn benieuwd.

Camp to Go afl 1
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *