Mr. Perfect

Eerder schreven we al over onze ontmoeting met Mrs. Perfect. Nou, haar mannelijke evenknie bestaat ook hoor. Met zijn gespierde, zongebruinde torso en knappe kop wandelde hij over de camping. Alle ogen gingen zijn kant op. En ja, ook ik staarde hem na: Mr. Perfect.

Donkere krullen had hij. Stoer geknipt en in bedwang gehouden met een dot wax. Hij was lang, maar niet té. Breedgeschouderd, maar geen bodybuilder. Hij had een platte buik, maar geen sixpack. Vrolijk krullend borsthaar, maar niet te veel. Prachtige ogen en een stralende glimlach. Ook zijn outfit was iedere dag weer smetteloos. Perfect zittende shorts, strakke shirts (maar niet té), goede slippers, en een Ray-Ban Aviator op zijn neus. Ook in het zwembad was hij adembenemend in zijn kobaltblauwe Sundek. Je kent ze vast wel, die zwembroeken met zo’n kekke regenboog op de kont, waardoor deze lekker opvalt. Het zal je niet verbazen dat hij dat prima kon hebben. Wat zijn looks betreft was dit dus echt (mijn) Mr. Perfect.

Mr. Perfect

Mr. Perfect kan ook surfen

Fris en fruitig

Onze eerste woorden wisselden we ‘s ochtends bij de campingwinkel. Terwijl ik met de vouwen nog in mijn gezicht croissants bestelde, kwam hij net de camping op rennen. Een dikke tien kilometer had hij er al op zitten, zo vertrouwde hij me toe. Het zal je niet verbazen dat hij er, op een paar zweetdruppeltjes na, nog heel fris en fruitig uitzag.

Later begreep ik hoe hij aan zijn perfecte lijf kwam. Iedere ochtend rende hij zijn rondje. ‘s Middags pakte hij zijn surfplank en vaak stapte hij daarna nog op de racefiets. Oke, die broek met zeemleren lap was een beetje teleurstellend, maar zijn discipline was bewonderenswaardig.

Mr. Perfect

Of zijn wederhelft dat ook vond, betwijfel ik. Terwijl hij zijn ding deed, was zij alleen. En echt veel lol leek ze daar niet in te hebben.

Terwijl ik me dat realiseer kijk ik naar mijn eigen gezellige hubby. Daar staat hij met zijn ietwat wijkende haargrens en al een tijdje niet meer waarneembare sixpack bij de barbecue. In zijn hand heeft hij een fles rosé (om mijn lege glas bij te vullen). Hij vangt mijn blik en geeft me een knipoog: mijn Mr. Perfect!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *