Nieuw: de Caravanity by Campooz luifel

Caravanity ken je vast wel. Op dit platform vind je de leukste gepimpte caravans en campers. En bij een unieke caravan hoort natuurlijk geen standaard grijze luifel. Daarom is er nu de Caravanity by Campooz luifel.

Lees ook: Onze Campooz Fat Freddy + video

Ja, je leest het goed. Voor deze luifel hebben Caravanity en Campooz de handen ineengeslagen. Het resultaat is een bijzondere luifel in de kleur okergeel/oranje. Hij past op iedere caravan. Volgens Caravanity is de kleur een knipoog naar de jaren zeventig, maar is de luifel qua materiaalgebruik en opzetgemak helemaal van deze tijd. De luifel is op minimaal vijf manieren op te zetten.

Luifel als eyecatcher

“Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan. De ontwerpen en materialen zijn prachtig en daarmee een goede basis voor de Caravanity by Campooz luifel. Het resultaat ziet er fantastisch uit!” zegt Judith Miedema van Caravanity.

Caravanity by Campooz luifel

Caravanity by Campooz luifel bekijken

Wij vinden de luifel een plaatje! Wil je de luifel in real life zien? Dat kan elk weekend op camping RCN De Jagerstee in Epe (lees hier over het het weekend dat we ooit op deze camping doorbrachten). Meer informatie over de Caravanity-luifel vind je op www.caravanityluifel.nl.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *