Nieuw televisieprogramma: Love for the campsite

Kamperen met Ron Brandsteder. Wie wil dat nou niet? De presentator gaat samen met co-host Patrick Martens en acht vijftigplussers op kampeervakantie in Denemarken. Hun belevenissen zijn vanaf 10 oktober te volgen in het programma Love for the campsite op de nostalgische zender ONS.

Dat televisieprogramma’s over kamperen het goed doen, bewijst We zijn er Bijna! De belevenissen van Martine van Os en de reislustige senioren bezorgen Omroep MAX ieder jaar weer goede kijkcijfers. Ook jullie – trouwe volgers van Love2camp – kijken graag naar het programma, zo blijkt uit de reacties op de artikelen die we over We zijn er Bijna! hebben geschreven.

Het nieuwe Love for the campsite doet op het eerste gezicht wel een beetje aan deze succesformule denken. Ron Brandsteder en Patrick Martens kruipen in de rol van reisleiders. Met acht vijftigplussers ervaren ze het campingleven in Denemarken. Ze ondernemen verschillende activiteiten; variërend van oesters rapen en het maken van gin tot abseilen en wandelen over de witte kliffen van Møn. Deze laatste liggen op minder dan twee uur rijden van hoofdstad Kopenhagen.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de ANWB. Tijdens de uitzendingen worden vijf verschillende campings van de ANWB bezocht en overnachten de deelnemers in campers, caravans, vouwwagens en tenten van Camp to Go.

Love for the campsite op de KCJ

Love for the Campsite

Ron Brandsteder (links) en Patrick Martens zijn op 9 oktober aanwezig op de KCJ.

Love for the campsite is vanaf 10 oktober te zien. Wie niet kan wachten, moet op woensdag 9 oktober naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht komen. Om 10.30 uur wordt in het KampeerTheater namelijk de eerste aflevering vertoond. Daarna zijn de nieuwbakken reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens samen met enkele deelnemers aanwezig op de stand van de ANWB om meer te vertellen over het programma.

Een bezoek aan de KCJ is sowieso een goed idee. Onze goede vriend Jos Mark van Campingtrend.nl houdt in het KampeerTheater een presentatie over accessoires, je vindt er bijna alles wat met kamperen te maken heef én wij lopen er rond. Een betere reden kunnen we niet bedenken. Oh ja, wij geven gratis kaartjes weg. Hier lees je hoe je kans maakt.

Nog even terug naar Love for the campsite. Dit programma is vanaf 10 oktober te zien op ONS. Deze zender is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van ZIGGO en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

Ga jij Love for the campsite kijken?

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *