Nog even over de toiletemmer + winactie!

‘s Nachts plassen op de camping. Ik doe het liever niet, maar soms is er geen ontkomen aan. Schijterd als ik ben, ga ik in het donker echt niet in mijn eentje aan de wandel. Gelukkig is er een oplossing: de toiletemmer. En jij kunt een superdeluxe exemplaar winnen.

Een nachtelijke plas blijft natuurlijk een storende onderbreking van je nachtrust. Met een beetje geluk geniet je onderweg naar het sanitairgebouw van de stilte op de camping in combinatie met fonkelende sterren bij een aangenaam temperatuurtje. Minder leuk is het als je de rits van de tent haast niet open krijgt, vervolgens met je volle blaas over de scheerlijn struikelt en dan aan komt bij een donker en verlaten – doodeng dus – toiletgebouw. Mij niet gezien. Daarom schafte ik een toiletemmer aan. Een uitkomst!

Winnen: dit Reliance Luggable Loo Toilet

Winnen: dit Reliance Luggable Loo Toilet

Natuurlijk schreef ik er meteen een stukje over. Geloof het of niet, maar die ode aan de toiletemmer is nog steeds een van ons meest gelezen blogposts. Ik vlij mijn billen neer op een simpele emmer met deksel, maar als je geluk hebt kun je jij nachtplas binnenkort doen op een heel wat luxer exemplaar.

Winnen

Van Kampeerwinkel Amersfoort mogen wij namelijk een Reliance Luggable Loo Toilet (t.w.v. €37,95) weggeven. Op onze Facebook-pagina lees je hoe je deze mooie prijs kunt winnen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *