Op vakantie met een camper

De camper wordt steeds populairder. Het huis op wielen is al jaren bezig aan een opmars in kampeerland, maar sinds de corona-uitbraak is de vraag naar campers nog meer gestegen. Wil jij ook eens met een camper op pad? Huur dan eens een luxe camper of schattig kampeerbusje.

Dat de camper juist nu zo populair is, is logisch. Door de coronacrisis is het een onzekere tijd. Kun je wel kamperen? Wat is er open en wat niet? Met een camper heb je je eigen sanitaire voorzieningen. Je bent dus niet afhankelijk van de toiletten en douches op de camping. Bovendien ben je flexibel. Dus mochten de grenzen weer open- of juist dichtgaan, dan kun je eenvoudig je bestemming wijzigen.

camper

Met een camper heb je altijd je eigen huisje bij je.

Een camper huren

Een nieuwe camper is niet voor iedereen weggelegd. Het is een flinke investering. Gelukkig kun je ook campers huren. Hoe, wat en waar? Google is your best friend, maar kijk in ieder geval eens op deelplatformen Camptoo, PaulCamper, en Goboony. Bij deze bedrijven huur je een camper van een particulier. Wil je komende zomer met een camper op pad? Wacht dan niet te lang met huren, want veel mensen zijn al op het idee gekomen. Zo meldde Goboony vorige week dat het het beste seizoen sinds de oprichting in 2015 is.

Camper

Een halfintegraal, een integraal, een alkoof of een buscamper. Er is voor ieder wat wils.

Op vakantie met een camper? Doen!

We kunnen ons voorstellen dat een eerste campervakantie een vuurdoop is. Rijden met zo’n groot ding? Waar parkeer je hem? Hoe werkt het dan met douchen? Waar leeg je het toilet? En hoe verwissel je een gasfles?

camper

Love2camp-vriendin Jorien huurde dit toffe kampeerbusje en ging een weekendje naar Zeeland.

Voor ons eerste campertripje hadden wij dezelfde vragen en twijfels. Maar… het is ons gelukt, dus jou lukt het ook. Twijfel je nog steeds? Lees dan hier wat wij hebben geleerd van ons camperweekend. Wedden dat je daarna ook enthousiast bent!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *