Op zoek naar een mobiel kantoor? Huur een Kip Caravan!

Werk je ook vanuit huis en ben je uitgekeken op de werkkamer of keukentafel? En heb je de beschikking over een eigen oprit of een tuin met opgang? Denk dan eens aan een Kip-caravan als thuiskantoor. Zo kan je lekker werken en kom je ook nog eens in de vakantiesfeer.

We beginnen even met een waarschuwing, want als je een kijkje neemt op de site van Kip Caravans, wil je er meteen op uit trekken. Lekker met de caravan echt onbezorgd op vakantie! Maar goed, dat kan nu even niet. Het is coronatijd en de plicht roept. Dat werken kan je dus prima doen in een Kip, die de Drentse caravanfabrikant nu verhuurt als mobiel thuiskantoor.

Kip mobiel kantoor

Is dit jouw nieuwe werkplek?

Shelter, Kompakt en Vision

Er is keuze uit drie modellen: de Kip Shelter, de Kip Kompakt en de Kip Vision. Eén ding hebben ze gemeen. Ze zijn allemaal licht van gewicht en passen daardoor achter elke auto. Een B-rijbewijs volstaat.

Kip mobiel kantoor

De Kip Kompakt is een van de modellen die je kunt huren.

Kip-medewerkers werken in caravans

In het Dagblad van het Noorden legt Kip-marketeer Peter Hagenus uit hoe het idee is ontstaan om huurcaravans aan te bieden als mobiel kantoor. “Toen we alle caravans terugkregen, knoopten we wat zaakjes aan elkaar. Wat als iemand geen ideale werkplek heeft, bijvoorbeeld? Thuis is het vaak rumoerig, helemaal als meerdere mensen thuis aan de slag zijn. Dus bedachten we deze oplossing voor een aantal collega’s: onze eigen caravans als werkplek.” Vier medewerkers van Kip hebben dus al een caravan op hun oprit staan.

Mobiel kantoor Kip Caravan

Medewerkers van Kip hebben al een mobiel kantoor op de oprit staan.

Na het werk naar de camping

Zie je zo’n Kip als mobiel kantoor wel zitten? Dan kijk je wel aan tegen een huurprijs vanaf 45 euro (exclusief btw) per dag. Maar goed, dat betaal je ook voor een hotelkamer, die tegenwoordig ook veel als kantoorruimte wordt aangeboden. En met zo’n hotelkamer kan je er dan weer niet op uit trekken. Met de Kip kan dat wél. Marketeer Hagenus in het Dagblad van het Noorden: “Je moet het ook zien als meer dan een kantoor. Je kunt bijvoorbeeld vier dagen hard doorwerken, om de caravan daarna drie dagen mee te nemen naar de camping. Daar ben je volledig vrij in.”

Kip mobiel kantoor

Kijk, hier willen wij ons mobiele kantoor wel neerzetten.

Oké, dat kamperen wordt op dit moment een beetje lastig gezien de gedeeltelijke lockdown. Maar als de coronabesmettingen dalen en de regels weer wat soepeler zijn (fingers crossed) lijkt het ons leuk om werken en kamperen op deze manier te combineren. Je kunt zelfs met je huur-Kip óp de camping gaan werken. Maar goed, eerst maar even de gedeeltelijke lockdown doorkomen 😉

Wil je meer informatie over een Kip als mobiel kantoor? Check dan de site van Kip Caravans.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *