Romantiek op de camping

Romantiek op de camping

Een krakend luchtbed, kinderen die in dezelfde ruimte slapen, een schuddende caravan en niets aan de verbeelding overlatende schaduwen die door het tentdoek schijnen. Romantiek op de camping is soms knap lastig. De do’s & don’ts.

‘Ik dacht dat het ging onweren gisteravond, maar het bleek het geluid van jullie luchtbed’, knipoogde mijn campingbuurvrouw. Ik voelde mijn wangen langzaam rood worden. Oh help, zouden ze denken dat we flink van bil gingen? Door het gedraai en gewoel van manlief dachten de buren blijkbaar dat het een wilde bedoening was bij ons in de tent. Ik vond het tamelijk gênant.

Seks op de camping

download 2Kunst en vliegwerk
Mijn wederhelft vond het echter reuze grappig. Toen hij ‘s avonds de tent indook, kon hij het niet nalaten nog even op te merken dat we nu wat zachter zouden doen. Grrr. Aan de andere kant moeten we elkaar ook geen mietje noemen. Romantiek (lees: seks) op de camping is natuurlijk hartstikke normaal. Het vereist echter wel wat kunst en vliegwerk om te voorkomen dat de hele camping kan meegenieten.

Romantiek
Zo is een klein lampje in je tent heel romantisch. Bedenk alleen wel dat je medekampeerders door het zachte schijnsel van het licht precies kunnen zien wat jullie aan het doen zijn. Reken maar dat de opmerkingen de volgende ochtend niet van de lucht zijn. Ook door een schuddende caravan en een krakend luchtbed kunnen de buren meegenieten van jullie vrijpartij. Al schijn je dit laatste te kunnen voorkomen door er een handdoek onder te leggen. Hadden we dat eerder geweten, dan was het er misschien wat vaker van gekomen deze vakantie. Maar je begrijpt dat de romantiek de eerste nachten na de ‘luchtbed opmerking’ ver te zoeken was.

Libido-killers
Zo kun je je kinderen soms wel noemen. Zeker als ze in dezelfde ruimte liggen, iets wat op de camping nogal eens voorkomt. “Zouden ze slapen?”, “Stil eens, ik hoor iets”, “Denk je echt dat ze niet wakker worden?” Nee, echt ontspannen de liefde bedrijven is er op de camping niet bij.

Marije en ik hebben het er (vooral als we met een glas wijn op het terras zitten) weleens over: seks op de camping. Hoe doe je dat eigenlijk? Wij vinden het maar een gedoe. De kamperende politica Mei Li Vos ook. Zij vertelde ooit in de Volkskrant dat ze romantiek niet op de camping thuis vindt horen. Wij zijn het daar niet helemaal mee eens. Jullie wel? Schroom vooral niet je gênante liefdeservaringen met ons te delen…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *