Sinterklaas: Cadeautjes voor op de camping

‘Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje…’. En dan graag een cadeautje dat leuk of handig is voor op de camping. Wij hebben vast wat voorwerk gedaan. Dit zijn onze 5 favoriete sinterklaascadeautjes.

Kubb

Wat ons betreft het leukste spel voor op de camping. Dit – uit Zweden afkomstige – spel doe je lekker buiten. De spelregels zijn simpel: twee teams proberen elkaars torens én de koning omver te gooien met de werpstokken. Speel het met het gezin, de campingburen of je nieuwe vrienden. Succes verzekerd. Je koopt Kubb onder meer hier voor 18,89 euro.

kubb

Leuk spel voor op de camping: Kubb.

Zaklamp Sterren en planeten

Een kampeerder kan natuurlijk niet zonder zaklamp. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar deze van Moses is wel erg leuk voor de jeugdige kampeerder. Het lampje heeft een uitsparing waar een schijfje met plaatjes van planeten en sterrenbeelden in kan. Deze kun je leuk projecteren op muur of tentdoek. De Love2camp-kids zijn enthousiast. Voor 12 euro hier te koop.

zaklamp

Het sterrenstelsel op je tentdoek met deze zaklamp.

Toilettas

Shampoo, douchegel, tandpasta. Een toilettas is op de camping onmisbaar. Wij – en het enige Love2camp-meisje – vielen voor deze met flamingo’s (20 euro). De boys vinden die met de tijger (18,95 euro) vet cool.
tijgertoilettas

Lego camper

Met Lego zit Sinterklaas altijd goed. Er zijn heel veel leuke bouwsels die met kamperen te maken hebben. Lego friends heeft super leuke campers. En wat te denken van de Lego caravan? Je vindt ze hier. Prijzen vanaf ongeveer 40 euro.
lego friends

Luchtbed

Buiten zwemmen is niet iets waar we nu aan moeten denken, maar in de zomer… We verheugen ons alweer op de tijd dat we lekker kunnen dobberen. Ons luchtbed wordt vaak geconfisqueerd door de kids. Reden genoeg dus om ze een eigen exemplaar te geven. De jongens zijn onder de indruk van deze hulk. Hij kost wel een paar duiten: 34,75 euro.
luchtbed
(De foto’s in dit artikel zijn van bol.com. Het artikel bevat ook affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Let op: Voor jou maakt het in prijs geen verschil, dus je merkt er verder niets van. Je steunt alleen ons blog. Dank daarvoor!)

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *