Super seizoen voor Nederlandse campings

Het was wachten op het nieuws dat de RECRON vandaag naar buiten bracht. De brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland meldt namelijk dat het mooie weer zorgt voor topdrukte op Nederlandse campings en vakantieparken. 

Het is nu al een hele tijd fantastisch zomerweer in Nederland en daar profiteren de campings en vakantieparken van. Het lijkt er zelfs op dat steeds meer mensen dit jaar kiezen voor een vakantie in Nederland. En waarom ook niet met temperaturen die je normaal aan de Costa of Côte vindt? Alles bij elkaar zorgt dit dus voor topdrukte op Nederlandse campings.

Camping Oriental

Lekker kamperen in eigen land!

Camping in eigen land

Mensen die snel nog even een campingplaats in eigen land willen reserveren, moeten maar afwachten of dit daadwerkelijk lukt. “De campings en vakantieparken zitten goed vol”, zegt Martin Maassen, directeur RECRON. “Je moet echt je best doen en geduld hebben om nog een plekje te vinden. Veel Nederlanders die nog geen vakantiebestemming hadden/hebben blijven in Nederland.”

Camp-let classic review

Horeca profiteert ook

Volgens de RECRON profiteren niet alleen campings en vakantieparken van het stabiele zomerweer. Ook de horeca heeft dit jaar geen klagen, net als bakkers, slagers, fietsverhuurders, slijterijen en supermarkten.

Vier jij dit jaar vakantie in eigen land?

ANWB Kampeerkaart CKE
1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *