Tot volgend jaar!

Half juli haalden we de vouwwagen uit de caravanstalling. Vol verwachting en uitkijkend naar een heerlijke vakantie. Elk jaar weer verbazen we ons er over hoe de vouwwagen er van buiten uit ziet. Gekrast door de vele fietsen die er tegenaan zijn gesmeten toen hij in onze puberjaren nog in de garage stond. Een witte doos op wielen. Maar elk jaar brengt hij ons weer zoveel plezier en vrijheid.

Ook dit jaar hebben we weer genoten van de vakantie en van de gigantische tent die in die witte doos op wielen verborgen zit. Wat is het heerlijk om wakker te worden met de zon die (nog niet te fel) op de tent schijnt. Om onder de luifel te zitten met een goed boek en een glas wijn. En om samen spelletjes in de voortent te spelen als het een keertje regent.We nemen ons altijd voor om de vouwwagen na de vakantie meteen naar de stalling te brengen, maar ook dit jaar is het weer niet gelukt.

Laatste keer
Vorige week hebben we hem nog een laatste keer half opgezet op een grasveld in de buurt. De Nintendo DS is sinds de vakantie in Spanje spoorloos en we deden een laatste (en helaas tevergeefse) poging om hem vinden. Wel hebben we álle kampeerspullen in onze handen gehad en de verleiding was groot om de vouwwagen weer achter de auto te hangen en meteen richting de zon te rijden. Helaas: duty calls. Op naar de caravanstalling dus, waar we hem hebben achtergelaten. Dag vouwwagen, tot volgend jaar!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *