Tweede Caravanity klusweekend: nog enkele plekken vrij

Droom je ook altijd weg bij gepimpte reispaleizen? En heb je zelf een caravan of camper die je graag een make-over wilt geven? Geef je dan op voor het tweede Caravanity Klusweekend op 24, 25 en 26 mei 2019 bij RCN De Jagerstee in Epe. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Bij het restylen van je kampeermiddel komt heel wat kijken. Caravanity weet daar alles van. Op www.caravanity.nl en via social media zien we vaak de mooiste creaties voorbijkomen. Martine begon ooit zelf vol goede moed aan het pimpen van haar eigen reispaleis. Die vorderingen zie je hier.

Goed, het Caravanity Klusweekend dus. Dat is voor iedereen die zijn of haar caravan of camper wil pimpen. Denk aan verven (of zelfs behangen), een vloertje leggen, kussens naaien, handige oplossingen bedenken en styling. Tijdens het Klusweekend geven de echte pro’s je advies over jouw project. Daarnaast is dit weekend een mooi moment om je even helemaal in pimpsferen onder te dompelen. Waar je normaal gesproken misschien in een paar gestolen uurtjes aan je pimpproject werkt, heb je nu de tijd om echt meters te maken.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Een caravan tijdens het eerste Gepimpte Caravanweekend op RCN De Jagerstee.

Gezelligheid met andere klussers

Tijdens het Caravanity Klusweekend verblijf je samen met andere kampeerklussers (maximaal acht ‘teams’) op een kampeerveld van RCN De Jagerstee. Het weekend begint op vrijdag met een welkomstdrankje. Zaterdag en zondag staan in het teken van klussen. Judith Miedema van Caravanity is aanwezig om al je klusvragen te beantwoorden. Op zaterdag staat ten Have Caravanservice Epe een uur lang klaar om technische vragen te beantwoorden. Denk aan vragen over het chassis, elektra, raamrubbers, dakramen en meer.

Op de camping is een overdekte ruimte waar je bijvoorbeeld kastdeurtjes kunt verven. Is je verf halverwege het weekend op? Geen probleem! Tegen kostprijs zijn klusmaterialen verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om klusbenodigdheden te lenen. Op zaterdagavond is er voor alle deelnemers een gezellige bbq. Verder zorgt iedereen voor eigen eten en drinken. En kinderen? Die zijn natuurlijk leuk, maar tijdens dit klusweekend mogen zij even thuisblijven.

Ben je na het weekend nog niet uitgeklust of wil je je kampeermiddel wat langer laten staan? Daar zijn allemaal mogelijkheden voor.

Pimpweekend bij RCN De Jagerstee

Een caravan tijdens het eerste Gepimpte Caravanweekend op RCN De Jagerstee.

Meer informatie over het Caravanity Klusweekend

Het Caravanity Klusweekend kost € 99,00 (o.b.v 1 persoon) en € 117,50 (o.b.v 2 personen). Er komen geen extra kosten bij. Er is nog veel meer over het Klusweekend te vertellen. Daarvoor verwijzen we je graag naar de website. Hier kun je je ook aanmelden. Wees wel snel, want het weekend zit bijna vol.

En kan je in mei trouwens niet? Geen nood! In juni organiseert Caravanity weer een Klusweekend. We houden je op de hoogte!

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *