Uitje in kampeersfeer? Bezoek Hello Campooz in Zwolle (update)

De Kampeer- en Caravan Jaarbeurs in Utrecht – die elk jaar in oktober plaatsvindt – gaat in 2020 niet door. Aan de kampeermerken de uitdaging om hun nieuwe producten op een andere manier te laten zien. Campooz doet dit een heel weekend lang. Van vrijdag 2 oktober tot en met zondag 4 oktober vindt in Zwolle Hello Campooz! plaats. Lees er hier alles over.
Update 29-9-2020: Vanwege de recente coronamaatregelen kan dit evenement niet doorgaan zoals gepland. Alle gereserveerde tickets komen te vervallen. Donderdagavond zet Campooz een video online, waarin je kunt zien wat ze voor komend seizoen introduceren. Wie de pop-up store wil bezoeken en gebruik wil maken van de beursaanbieding, kan een afspraak inplannen van vrijdag 1 oktober tot en met dinsdag 6 oktober. Check deze site voor alle info.

Lees ook: Onze Campooz Fat Freddy + video

De KCJ slaat niet voor niets een jaartje over. Vanwege corona kan dit kampeerevenement niet plaatsvinden zoals het is bedoeld. Natuurlijk moet Campooz ook rekening houden met de coronamaatregelen. Daarom is het weekend in diverse bezoekmomenten opgedeeld. Die momenten lopen van vrijdagmiddag 13.30 uur tot zondagavond 20.00 uur. De gratis tickets zijn online te bestellen.

Wie zijn Joe en Dave?

En wat is er dan nieuw voor 2021? Tja, dát houden ze bij Campooz nog even geheim. Wel verklappen ze op de website dat Joe en Dave eraan komen. Jack, Freddy en Betty krijgen dus gezelschap!

Hello Campooz

Hello Campooz is niet buiten – zoals World Campooz Day hier op de foto – maar vindt binnen plaats.

Gratis tickets bestellen

Wij gaan sowieso een kijkje nemen in Zwolle. Ben jij dat ook van plan, bestel dan op tijd je gratis tickets. Dat kan via deze link.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *