Voor het eerst in een eigen tentje!

De Love2camp-kids in een eigen tentje; vorig jaar wisten we eigenlijk nog niet zo goed wat we daarvan moesten vinden. Afgelopen zomer was het zover: de boys van Marije brachten de nachten door in hun eigen tentje. Lees snel verder hoe het ons allemaal is bevallen!

Eerlijk gezegd hadden we tot vorig jaar nog niet zoveel nagedacht over een eigen tentje voor de jongens. Maar nu ze zeven (de jongste was in augustus jarig) en net tien jaar zijn, is het eigenlijk een mooi moment om de knoop door te hakken. Daarom namen we het tentje in de afgelopen meivakantie al mee naar de camping in Zuid-Limburg. Het was toen alleen zo óntzettend koud dat we de tent wel hebben opgezet, maar de jongens er niet in hebben laten slapen. In plaats daarvan sliepen we met z’n vieren – dicht bij elkaar – in onze (toen nieuwe) opblaasbare tent.

Tentje

Kijk hoe blij ze zijn!

Tent vol stripboeken

Deze zomer gingen we in de herkansing. Het tentje ging namelijk mee naar Frankrijk en Spanje. Op de eerste camping – waar we een week verbleven – was het eindelijk zover. Samen met hun vader zetten ze de tent op. Ze vonden het fantastisch! En toen de tent eenmaal stond en was ingericht, sleepten ze hun stripboeken er heen om lekker een uurtje in de tent te liggen lezen. Dat het ongeveer 30 graden was, maakte ze helemaal niets uit. Wel stond het tentje zó dicht bij de onze, dat we ze ongeveer konden horen ademen.

De eerste nacht ging prima, al ontdekten we ’s ochtends al snel dat we de luifel ’s nachts beter open konden laten. De combinatie van een warme nacht, twee boys in dikke slaapzakken én een dichte luifel, zorgde voor enige condensvorming. Daarom hebben we de rest van de vakantie alleen het horrengaas en de dunne doek daarvoor dichtgedaan.

Tentje

Het tentje staat wel lekker dicht naast die van ons 😉

Lekker rustig

Al met al is het ons alle vier heel erg goed bevallen. De eerste avond had ik nog heel even last van het ‘lege tent-syndroom’, maar daarna ontdekte ik dat het ook wel lekker rustig is met de boys in een eigen tentje.

En de mannen zelf vonden het fantastisch om op vakantie hun eigen casa te hebben. Volgend jaar gaat het tentje dus zéker weer mee op vakantie!

Slapen jouw kids in een eigen tentje?

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *