Camping de l'Arche

Waar gaan we heen?

Het is een winterse zondagmiddag. Het begint al te schemeren. De wind raast rond het huis en de regen klettert tegen de ramen. Ik steek kaarsen aan en schenk een glaasje rood in (de vijf zit tenslotte bijna in de klok). Ik kijk naar buiten en mijn gedachten dwalen af naar de zomer. Binnen niet al te lange tijd wil ik toch eigenlijk wel een camping reserveren.

Riviertje bij camping de l'Arche, Anduze

Rivier Le gardon bij camping de l’Arche, Anduze

Stiekem ben ik jaloers op mijn bff, die gewoon een week voor vertrek eens gaat nadenken over de bestemming. Ik heb dat helaas niet in me. Wil toch zeker in januari wel weten waar we in de zomer naar toe gaan. Noem me gerust een control freak. Ik hou mezelf voor dat ik gewoon dol ben op voorpret. Zeker in deze donkere tijd van het jaar. Het brengt me alleen bij het volgende dilemma, want waar gaan we dit jaar naar toe?

Campingtip
Manlief heeft een grote voorkeur voor Frankrijk. Mij maakt het niet zoveel uit: als de kids blij zijn, ben ik het ook. Mijn zoon wil wel heel graag naar een camping aan een riviertje, zodat hij lekker met zijn schepnet kan rondstruinen, van de rotsen kan springen en op het luchtbed met de stroom mee kan peddelen. Eigenlijk wil hij precies zo’n riviertje als vorig jaar. Toen zaten we in Anduze, op camping de l’Arche. En eerlijk is eerlijk, voor ons was het perfect. Waarom niet weer daar naartoe zul je denken. Tja, de avonturier in mij (diep verstopt zit ze er wel degelijk) wil nooit twee keer naar dezelfde camping. Er valt tenslotte nog zoveel moois te ontdekken in Europa. Maar waar te beginnen? Daar heb ik jou voor nodig. Wie heeft een tip voor een leuke camping, aan een riviertje met genoeg te doen in de omgeving? Ik hoor het graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *