We zijn er Bijna! gaat dit jaar naar… Italië!

Wij zijn gék op Italië! Daarom vinden we het super leuk dat ons favoriete kampeerprogramma We zijn er Bijna! zich dit jaar in Italië afspeelt. Omroep MAX start maandag 23 juli met de nieuwe afleveringen van We zijn er Bijna!. Wij kunnen niet wachten! 

De bestemming van deze zomer is net even anders dan die van vorig jaar, toen de kamperende vijftigplussers naar Ierland trokken. Samen met presentatrice Martine van Os reizen ze dit jaar dus af naar de Italië, naar de hak van de laars om precies te zijn. En dat is een behoorlijke tocht van maar liefst vierduizend kilometer. Maar hé, dan heb je (als het goed is) wel zon én fantastisch eten.

We zijn er Bijna!

Op naar de hak van de Italiaanse laars.

Het onontdekte Puglia

De groep van 44 kampeerders bestaat dit jaar uit twintig echtparen en vier alleenstaanden. Zij starten in de Noord-Italiaanse stad Bologna, in de regio Emilia-Romagna. Vanaf daar trekken ze in vijf weken langs de Adriatische kust naar beneden om uiteindelijk terecht te komen in Puglia, dat volgens MAX nog redelijk onontdekt is.
De karavaan van campers en caravans staat dit jaar onder toeristische leiding van het Vlaamse echtpaar Lut en Willy. De twee gaan al elf jaar mee op kampeeereizen en zijn dus wel wat gewend. Alhoewel… “In het begin was het even wennen aan de Hollandse directheid”, vertelt Willy aan MAX. “Vlamingen zeggen de dingen veel meer omfloerst. Daar zijn we inmiddels aan gewend geraakt en ook aan het Hollandse bakje koffie dat om 10 uur in de ochtend gedronken moet worden.”

We zijn er Bijna!

Wie wint de gouden beker in de jeu de boulescompetitie van We zijn er Bijna!?

Jeu de boulescompetitie

In de eerste aflevering op 23 juli verwelkomen Lut en Willy de kampeerders op een stadscamping in Bologna. Hier maken ook de vijftigplussers voor het eerst kennis met elkaar. Na een overnachting is het tijd voor hun volgende bestemming: Novafeltria. Onderweg leert Martine van Os de kampeerders beter kennen. Natuurlijk is de groep niet alleen maar aan het reizen. Tijdens hun stops is er alle tijd voor het bezoeken van toeristische bestemmingen, het samenkomen voor een gezellig drankje en natuurlijk de jeu de boulescompetitie om de gouden beker.

Interview Martine van Os over Ierland

Vorig jaar spraken wij Martine van Os over de We zijn er Bijna!-kampeerreis naar Ierland. Hier lees je dat interview nog eens terug. En wil je meer weten over We zijn er Bijna!? Houd Love2camp dan goed in de gaten de komende tijd!

Lees ook:

Interview: Martine van Os over We zijn er Bijna! in Ierland
Interview met Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Technisch begeleider Cees geeft tips

Obelink Pop up binnentent
KCJ 2019
Camping Carpe Diem
Slaapmasker Rijksmuseum
Wasjes draaien
Perfect Kid
Boeken vakantie
Obelink Canini tafel
2 antwoorden
 1. Wim Pelzer
  Wim Pelzer zegt:

  Beste Levensgenieters,

  Wij zouden graag in kontakt met jullie willen komen, hoe te handelen , om er ook eens een keer bij te zijn.
  We willen dus graag met jullie samen een dergelijke tocht in 2019 meemaken.
  We hopen snel iets te horen.

  Met hartelijke groeten,

  Gerda en Wim Pelzer.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *