Weekendtip: Adria en Sun Living sneak preview in Mijnsheerenland

Hou je – net als wij – van campers en caravans kijken? Dan moet je dit weekend in Mijnsheerenland (Zuid-Holland) zijn. Adria en Sun Living geven daar vrijdag en zaterdag een sneak preview van hun 2019-modellen. Het evenement vindt plaats op Recreatieoord Binnenmaas. Hier vind je onder meer een leuk openluchtzwembad mét glijbaan, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. 

Love2camp bezocht donderdag de perspresentatie van Adria en Sun Living. En achteraf gezien was het vanwege de warmte (en de files) beter geweest om na afloop ook even een duik te nemen in het zwembad. Dus neem onze tip ter harte en gooi vooral je zwemkleding en badlaken in je tas. Want hoe fijn is het om het kijken naar campers en caravans te combineren met een paar uurtjes zwemplezier? Hier vind je alle info over Recreatieoord Binnenmaas.

Adria Twin Supreme 640 SLB

De Adria Twin Supreme 640 SLB

Sky roof zorgt voor zee van licht

Terug naar de perspresentatie. Love2camp had zich vanwege agendatechnische redenen dit keer gesplitst en dus toog slechts een van ons (Marije) richting Mijnsheerenland. Tijdens de presentatie hoorden we onder meer alles over de vernieuwde Adria-buscampers, de Twin Supreme en de Twin Plus. De nieuwe Supreme heeft onder meer een sky roof, een panoramadak boven de voorstoelen dat een zee van licht oplevert. Ook op caravangebied is er nieuws te melden. Zo kunnen bezitters van een Alpina – de meest prestigieuze serie van Adria – vanaf nu kiezen voor de optie Adria Live Stream. Met deze app voor Apple en Android krijg je onder meer een gepersonaliseerde handleiding en een lijst met zesduizend campings.

Update van Sun Living-interieur

Van dochtermerk Sun Living zijn twee halfintegraal campers aanwezig. Van de nieuwe modellen heeft vooral het interieur een update gekregen. In de meivakantie ging Love2camp nog weg met een Sun Living S 65 SL. Het verslag daarvan – de eerste keer met de camper! – lees je hier.

Adria Adora 673PK

De Adria Adora 673 PK heeft niet één, maar twee deuren.

Tienercaravan mét chill-ruimte

Natuurlijk is er nog veel meer te zien tijdens dit evenement. Wat denk je bijvoorbeeld van de Adria Adora die helemaal is toegespitst op kamperen met tieners? Deze bijna zeven meter lange caravan is voorzien van maar liefst twee deuren en heeft voor de kinderen een eigen chill-ruimte. Natuurlijk inclusief de nodige usb-aansluitingen.

Adria Sun Living

Hier moet je vrijdag en zaterdag zijn

Zin om een kijkje te nemen bij Adria en Sun Living? Dan kan je vrijdag 29 juni van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 30 juni van 10.00 tot 16.00 uur terecht bij Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Hier vind je alle info over de sneak preview.

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *