Weekendtip: Sneak Preview Dagen Adria en Sun Living

Ben je benieuwd naar de nieuwste modellen van Adria en Sun Living? Kom dan dit weekend naar de Sneak Preview Dagen bij Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Hier staan de 2020-caravans en -campers van beide merken uitgestald. Bezoekers die zich van tevoren aanmelden, ontvangen een gratis parkeerkaart en koffie voor twee personen. Love2camp nam vandaag al een kijkje bij de perspresentatie van Adria en Sun Living.

De Sneak Preview Dagen vinden plaats van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Je ziet hier onder meer de nieuwe Adria Compact. Deze camperserie bestaat uit de Supreme, de Plus en de Axess. Deze campers zijn in verschillende indelingen beschikbaar. Wij vonden vooral de sanitairruimte met draaibare tussenwand heel handig. Door hier een wandje weg te draaien van het toilet, ontstaat eenvoudig ruimte om te douchen. Ja, wij letten meer op zulke nieuwigheden dan op chassis et cetera 😉

Adria Compact

De Adria Compact Supreme DL.

Bij de Adria caravans valt de Altea 472 KP op. Met deze caravan richt Adria zich op kampeerders die graag van het echte buitenleven genieten. De ruime garage – met 230 V-aansluiting – is voorzien van een buitendouche. Zo kun je na een tochtje je fiets even afspuiten. Is de hond mee? Ook die kan je mooi even onder de buitendouche zetten voordat hij naar binnen gaat. En echte buitenmensen koken natuurlijk het liefst… juist ja: buiten. Daarom heeft Adria voor de Altea 472 KP een speciale buitengrill ontwikkeld. Deze bevindt zich onder de dinette en hiermee kan je lekker buiten de caravan je eten bereiden.

Zilveren cabine

Sun Living – uit de fabriek van Adria in Slovenië – komt met twee nieuwe camperindelingen: de S 70 SP (halfintegraal) en de A 75 SL (alkoofcamper). Een witte cabine is bij de campers van Sun Living niet meer de enige optie. Vanaf komend seizoen kan je ook kiezen voor een cabine in de kleur metallic zilver. Binnen hebben alle modellen nieuwe spotjes gekregen, die ook nog eens zijn voorzien van een usb-aansluiting. Voor zowel de modellen van Adria als van Sun Living geldt trouwens dat ze rijkelijk zijn voorzien van usb-aansluitingen. En dat vinden wij fijn, want ook al laten we onze telefoon en tablet zoveel mogelijk links liggen tijdens de vakantie, ze gaan echt niet in de kluis. En dat betekent dat je ze af en toe moet opladen, dus is het fijn als daar makkelijke mogelijkheden voor zijn.

Sun Living

De Sun Living S 70 SP mét zilveren cabine.

Caravans en campers kijken plus zwemmen en spelen

Jos en Dick-William waren ook op de perspresentatie. Herken je ze van de Campingtrend liveshows op Facebook?

Oké, terug naar de Sneak Preview Dagen. Van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni kan je terecht bij Recreatieoord Binnenmaas. Hier zie je niet alleen het nieuwste van Adria en Sun Living. Isabella is namelijk ook aanwezig met de nieuwste voortenten en Subaru met trekauto’s. Het is mogelijk om een proefrit te maken in een camper of met een caravan.

Recreatieoord Binnenmaas is sowieso de moeite van het bezoeken waard, want op dit terrein is onder meer een zwembad, speeltuin en een kinderboerderij te vinden. Zo krijg je de kinderen vast wel mee!

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Je krijgt dan dus een gratis uitrijkaart en koffie voor twee personen. Aanmelden is eveneens gratis en kan via www.adria.nl/ www.sunliving.nl.

Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
Camping Le Phare Honfleur
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *