Win 2 kaarten voor de Caravana 2020!

Het is bijna tijd voor de grootste kampeerbeurs van Nederland: de Caravana! Van donderdag 23 tot en met dinsdag 28 januari 2020 kan je weer terecht in de WTC Expo in Leeuwarden. Het is een feestelijke editie, want het is al de zestigste keer. En bij Love2camp maak je kans op twee kaartjes!

Tenten, campers, caravans, vouwwagens, voortenten, kampeeraccessoires, campings en nog veel meer; je vindt het allemaal op de Caravana. In totaal zijn er meer dan vierhonderd exposanten.

Caravana

Demonstraties en presentaties

Dagelijks vinden er demonstraties en workshops plaats. Zo vertelt de NKC waar je op moet letten als je voor het eerst een camper koopt. Kies je bijvoorbeeld voor een nieuwe of een occasion? En welk model past het beste bij je? In een presentatie van een half uur geeft de NKC tips & tricks.

Camp-to-Go – de website van de branchevereniging KCI (Kampeer & Caravan Industrie) – vertelt de Caravana-bezoekers alles over de Camping van de Toekomst. In deze presentatie komen allerlei campings voorbij; van basic tot luxe.

Verder laat Isabella op haar eigen stand zien hoe je een vouwwagen (de Camp-Let) opzet en demonstreert Campwerk het opzetten van een daktent. Aveco Verzekeringen geeft tips over het veilig beladen van de caravan en Veneboer Caravans & Campers biedt de mogelijkheid om een testrit te maken.

Hier vind je het hele programma.

caravana

Love2camp op een eerdere Caravana 😉

Campings op de Caravana

Ben je nog op zoek naar een leuke camping voor de vakantie? Dan ben je bij de Caravana aan het juiste adres. Er staan in totaal tweehonderd campings uit heel Europa. Op de deelnemerslijst zien we ook enkele bekenden van ons. Zo werkten camping Du Rivage, camping Am Königsberg en camping Holterberg al eens mee aan onze rubriek Campingeigenaar Vertelt.

Leuk om te zien

Natuurlijk is er nog veel meer te zien en te doen op de Caravana. Zo kan je de BEAUer bewonderen. Onderweg is dit een compacte caravan, maar eenmaal op je bestemming kun je hem uitschuiven waardoor veel ruimte ontstaat. En Volkswagen presenteert de California T6.1. Dit is een update van de VW T6.

Caravana

Zó maak je kans op een Caravana-kaartje!

De Caravana is van donderdag 23 januari tot en met dinsdag 28 januari 2020 te bezoeken. De beurs is die dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Heb je een camper, dan kun je overnachten op de camperplaats Leeuwarden. Verder vind je alle info over de Caravana op hun eigen site.

WINNEN?!
Ja, we zeiden het al… Love2camp geeft 3×2 kaartjes voor de Caravana weg! Wil je kans maken? Tag dan onder ons Facebook-bericht over de Caravana degene met wie jij de Caravana graag wil bezoeken. Op vrijdag 17 januari maken we de winnaars bekend.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *