Rosti Mepal Flow glazen

WIN! 4 Flow-glazen + waterkan van Rosti Mepal

Kamperen is leuk, lekker en tegenwoordig hipper dan ooit! Wij worden altijd vrolijk van kamperen (oké, een ietsiepietsie minder als het drie dagen achter elkaar regent). Vrolijk gekleurd campingservies maakt ons helemaal blij. Daarom waren we meteen verliefd op de kleurige Flow-glazen van Rosti Mepal. En guess what? Wij geven weg: twee setjes van vier Flow-glazen naar keuze + een waterkan. En dat het moeilijk kiezen worden staat vast, want de kleurtjes zijn allemaal even leuk. 

Nog even over Rosti Mepal. Dit merk kennen wij natuurlijk al lang. Het is sinds 1993 een samenvoeging van het Nederlandse merk Mepal en het Deense merk Rosti. Samen maken ze al meer dan zestig jaar kunststof producten en dan natuurlijk vooral serviezen, schoolbekers, broodtrommels en ga zo maar door. Leuk weetje toch? Dat Rosti Mepal bij veel mensen leeft, merkten we wel in april. Toen hadden we een mooie prijsvraag waarin we een Flow-servies weggaven. Het was een groot succes!

rosti-mepal-flow-glazen-1

Het Flow-servies is super leuk, maar voor deze winactie wilden we graag iets anders weggeven. Zo kwamen we uit bij de Flow-glazen en de waterkan. Iedereen weet dat wij van een wijntje op z’n tijd houden, niet in de laatste plaats omdat we er zelf graag een geintje over maken. Maar wees gerust, dat doen we echt alleen op zon- en feestdagen hoor. De rest van de tijd drinken we graag water (vaak ook met een smaakje zoals verse munt en/of limoen), Spa rood met wat siroop of een sapje. Daarom komen de Flow-glazen bij ons in ieder geval goed van pas. Ze zijn stapelbaar, wat wij een enorme pré vinden en zoals gezegd zijn ze er dus in allerlei leuke kleuren. Enne… we vertellen het niemand als je er toch stiekem een wijntje uit drinkt. Echt niet hoor!

Rosti Mepal flow glazen

Oké, wat moet je doen om deze leuke set van vier Flow-glazen en de waterkan te winnen? Ga als de wiedeweerga naar de Facebook-pagina van Love2camp. We gaan er vanuit dat je ons natuurlijk al hebt geliked. Zo niet (foei!), doe het dan snel. Deel de post én vertel in de reacties waarom jij de glazen zo graag wilt winnen en wat je er uit gaat drinken.

Rosti Mepal Flow glazen met waterkan

De Flow-glazen mét de Flow-waterkan.

We zijn benieuwd! De winnaars maken we over twee weken bekend. Succes!

Je hebt het misschien al gezien. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Rosti Mepal. Gelukkig maar, want anders hadden we voor de prijsvraag een graai in ons eigen servies moeten doen en daar wordt niemand blij van…

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *