Minicaravan huren

Win een lang weekend in een minicaravan!

Ken je die leuke minicaravans? Op elke kampeerbeurs lopen wij er al ‘aaaah’ en ‘schattig’ roepend omheen. Binnenkort hoeft het niet meer bij kijken te blijven, want je kan deze cuties vanaf april ook huren via de website minicaravanhuren.com. En het leuke is: via ons maak je kans op een weekendje weg in een minicaravan! 

De minicaravans – ook wel teardrop caravans genoemd – zijn van het Slowaakse merk Procamp Escape. Dit reispaleisje is ondanks zijn kleine formaat en lichte gewicht (slechts 400 kg) voorzien van een complete keuken. Het interieur wordt geheel in beslag genomen door een groot bed (2.00 m x 1.48 m). De verhuurprijzen beginnen bij € 375,- incl. btw voor een week. De minicaravans zijn op te halen in het Gelderse Leuvenheim. Alle informatie over prijzen en voorwaarden vind je op www.minicaravanhuren.com.

Minicaravan huren

Weekendje minicaravan winnen?

Wil jij wel eens met een teardrop caravan op pad? Doe dan mee met onze winactie. We geven namelijk een lang weekend in een Procamp Escape weg. Je kan de minicaravan zelfs combineren met een daktent, waarmee je twee extra slaapplaatsen creëert.
Dit zijn de voorwaarden:

  • De minicaravan is beschikbaar voor een weekend. Je haalt hem vrijdag op bij Caravan Centrale Leuvenheim en brengt hem daar maandag weer terug.
  • De leenperiode gaat in overleg met Caravan Centrale Leuvenheim i.v.m. reeds gemaakte reserveringen. Het pinksterweekend en de maanden juli en augustus zijn uitgesloten.
  • Ook als winnaar van de actie geldt: borg en eigen risico is € 750,-  per gebeurtenis.
  • Om de minicaravan mee te nemen heb je een auto met trekhaak (moet 750 kg geremd kunnen trekken) én een witte kentekenplaat hebben.

Hoe maak je kans op een weekend in een minicaravan?

Deze toffe prijs krijg je natuurlijk niet voor niets. Wat moet je doen? Like de Facebook-pagina van Love2camp én die van Procamp Minicaravans Nederland. Tag op de Facebook-pagina van Love2camp degene met wie jij graag een weekend in een minicaravan wilt doorbrengen. We maken de winnaar op 6 april bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *