Pixum fotoboek winactie

Winactie: Pixum Fotoboek voor al je vakantieherinneringen

De zomervakantie is voor velen alweer (bijna) voorbij en het normale leven begint weer. Gelukkig hebben wij een leuke winactie voor je. We geven namelijk twee fotoboeken van Pixum ter waarde van 40 euro weg. Perfect voor je vakantiefoto’s!

Maak jij met je smartphone ook meer foto’s dan ooit? Wij wel en dat resulteert in honderden foto’s op onze telefoon. Thuis zetten we ze op onze laptop en kijken we er heus nog regelmatig naar, maar het is toch anders dan de ouderwetse fotoalbums die we vroeger maakten.

Wegdromen bij vakantiefoto’s

Pixum winactie fotoboek

Deze foto’s ga ik zeker in ons fotoboek zetten.

Op de terugreis vanuit Spanje zei ik daarom vorige week tegen mijn vriend dat we dit jaar écht een fotoboek moeten maken. Voor de jongens is het ook leuk om zo’n boek er af en toe bij te pakken en even weg te dromen bij onze vakantie. Die was trouwens echt heel lekker. Heb je het eerste deel van mijn vakantieverslag al gelezen?

Met Martine had ik het over een fotoboek en het leek ons leuk om twee fotoboeken weg te geven. Natuurlijk van Pixum, die vorig jaar ook al een canvas ter beschikking stelde. De twee winnaars kunnen een fotoboek ter waarde van € 40,- samenstellen. Daar kan je behoorlijk wat vakantiefoto’s in kwijt.

Hoe kan je een Pixum Fotoboek winnen?

Om kans te maken op een van de twee fotoboeken ga je naar de Facebook-pagina van Love2camp. Like onze pagina (als je dat nog niet hebt gedaan…), vertel wat jouw favoriete vakantiefoto is én deel het bericht. Woensdag 6 september maken we de winnaars bekend. Succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *