Jojo Moyes

Win: Een week in Parijs van Jojo Moyes

Zin in een fijn boek voor op de camping? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op de korte roman Een week in Parijs van Jojo Moyes.

In onze rubriek Love2read bespreken we boeken die we onlangs hebben gelezen. Portret van een vrouw van Jojo Moyes kwam hier laatst al voorbij. Deze roman draait om twee hoofdpersonen die beiden in een totaal andere tijd leven. Sophie leeft in 1916, ten tijde van de Eerste Wereldoorlog, in het Franse stadje St. Peronne terwijl Liv bijna honderd jaar later een eenzaam bestaan in Londen leidt. Toch is er een connectie tussen de twee vrouwen. Onze boekreview lees je hier.

Parijs Jojo MoyesVoor wie geen genoeg van de belevenissen van Sophie en Liv kan krijgen, is er het boek Een week in Parijs, dat verscheen ná Portret van een vrouw. In deze korte roman leer je Sophie en Liv op een andere manier kennen. Sophie ontmoet in het oude Parijs de excentrieke kunstenaar Édouard. Ze wordt stapelverliefd op hem, maar is het wel echte liefde? Een eeuw later viert Liv haar wittebroodsweken in de Franse hoofdstad. Ze wil optimaal genieten van haar kersverse man David, maar hij is alleen maar aan het werk. Dit brengt Liv aan het twijfelen over haar huwelijk. Een week in Parijs is prima los van Portret van een vrouw te lezen.

 


Wil jij op de camping lekker ontspannen met dit boekje? Vertel ons dan in de reacties of via onze Facebook-pagina op welke plek jij het allerliefst een boek leest. We geven twee exemplaren weg. Vrijdag 22 juli maken we de winnaars bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *